Platt över knästövlarna Idéer

Platt över knästövlarna Idéer

Idag ska jag prata om hur man bär platt över knästövlarna, något som får dig att se snygg och naturlig ut. Varför behöver jag prata specifikt om platta stövlar? På grund av detta vill jag illustrera poängen att du inte nödvändigtvis behöver ha högklackade stövlar för att se långa och smala ut. Ett par platta stövlar kan få dig att känna dig mycket mer bekväm när du går. Kom ihåg att mode handlar om både utseende och komfort. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa outfitidéerna för platta lårhöga stövlar för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svarta klockärmar från axelblusen med platta stövlar över knäna


källa

För att starta den här listan över snygga och vackra outfitidéer, börjar jag med att visa en sexig outfit med låg vikt som du kan bära på en cocktailparty. För att forma detta utseende kan du bära en svart axelblus från axeln med en svart och vit blommig minirater kjol. Koppla ihop dem med ett par svarta, platta lårhöga stövlar för att packa kläderna i chic.

Svart rufsad blus med V-ringning, matchande skaterkjol och platta stövlar över knäna

svart blus med V-ringning med volanger, matchande skatekjol och platta stövlar över knäna
källa

För att forma denna enkla och ladylike outfit, här är vad du vill göra. Bär en svart volangblus för toppen. Kombinera den med en matchande svart omslags kjol för svarta åkare. För skorna, ha ett par svarta mocka platta stövlar för att se långa och smala ut. Slutligen ha på dig en svart läderhandväska för att slutföra outfit.

Svart tunikablus utan axel med smala jeans och långa platta stövlar

svart axelbandslös tunikablus med smala jeans och långa platta stövlar
källa

För dig som inte vill ha klänningar eller kjolar på cocktailparty, här är en denimdräkt du kanske vill prova. För att forma det lågmälda sexiga utseendet kan du bära en axelbandslös svart blus med ett par mörkblå skinny jeans. Koppla ihop dem med ett par svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att komplettera utseendet.

Ljusrosa tröja med kall axelform och minikjol i svart läder med dragkedja

Ljusrosa tröja med kall axelform och svart läder minikjol med dragkedja
källa

För de av er som vill se reserverade sexiga men inte vill visa mycket hud är det en bra idé att ha en kall axel. För att uppnå det här utseendet kan du bära en ljusrosa tröja med kalla axlar. Kombinera den med en svart minikjol med hög midja och dragkedja. För skorna, bär ett par mocka platta lårhöga stövlar för att slutföra klädseln i stil.

Svart passformströja med mock Neck och Mini Skater Kjol

svart, kramtröja med stand-up krage och minirater kjol
källa

Vanligtvis får en helt svart outfit dig att se seriös eller till och med tråkig ut, men den här gången är det en mysig och elegant outfit. För att forma det här utseendet kan du ha på dig en svart stickad tröja i figur. Kombinera det med en svart mocka minirater kjol. Bär ett par svarta platta stövlar ovanför knäet och en svart korsväska för att göra det coola utseendet.

Ljusgrå sweatshirtklänning med höga, platta stövlar

ljusgrå sweatshirtklänning med lårhöga platta stövlar
källa

Ibland är det en bra idé att använda den stora idén ”mindre är mer” som kärnkonceptet för dina kläder. För att till exempel uppnå denna minimala outfit kan du helt enkelt bära en ljusgrå mini-sweatshirtklänning med ett par svarta lårhöga mocka platta stövlar. Du kan bära en elegant svart axelväska i läder för att se ännu mer elegant ut.

Ljusrosa ullrock med svarta lårstövlar

ljusrosa ullrock med svarta overknee stövlar
källa

För att uppnå denna damliga och mysiga outfit, här är vad du vill göra. Till toppen kan du bära en ljusrosa tjock ribbad tröja med en matchande ljusrosa ullrock för att skapa några fina lager. Kombinera dem med blå skinny jeans och ett par svarta mocka platta långa stövlar för att komplettera utseendet.

Kamel och svart ullrock i färgblock med platta lårstövlar

svart ullrock i kamel och svart färg med platta läderstövlar ovanför knäet
källa

För dig som gillar att klä dig på roliga sätt då och då, här är en outfit som du kommer att älska. Överst kan du bara bära en svart V-ringad blus med en kamel och en svart ullfärgblockrock. Koppla ihop dem med ett par svarta mini-skinnshorts och ett par lårhöga läderstövlar.

Grå tröja med svart mini läder kjol och höga stövlar

grå tröja med svart mini läder kjol och overknee stövlar
källa

Detta är en väldigt fin och attraktiv affärsavslappnad outfit som du kan bära på jobbet. För att slutföra detta utseende kan du bära en grå tröja med mantelhals och en minikjol i svart läder. Team dem med ett par svarta mocka platta lårhöga stövlar. Lägg till en brun läderhandväska i mixen för att se snygg och elegant ut.

Blush Pink Wool Coat med vit tunika tjock tröja & halsduk

Blushing rosa ullrock med vit tunikatröja och halsduk
källa

Detta är en snygg och mysig business casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en vit överdimensionerad tunikatröja med en rödrosa ullrock och svart stickad halsduk. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans. För skorna, ha ett par svarta platta läderstövlar för att se coola och smala ut.

Vit, grön och svart tryckt tröja med mini vit omslags kjol

vitgrön och svart tryckt tröja med vit omslags kjol
källa

Här är en mycket intressant och attraktiv outfit som kan lyfta fram den glada sidan i dig. Bär en vit, svart och grön grafisk tröja för en look med en vit miniklänningsklänning. Koppla ihop dem med ett par mörkblå lårhöga stövlar för att se snygga och eleganta ut.

Svart lång kavaj med rutig minikjol och overknee stövlar

svart lång kavaj med rutig minikjol och overknee stövlar
källa

För att forma denna snygga och eleganta outfit kan du helt enkelt ha på dig en svart longline slim fit-kavaj med en vit tröja. Team dem med en grå och vit rutig mini tweed kjol. För resten av kläderna kan du bära svarta strumpor och svarta mocka platta stövlar för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillar de plana idéerna över knästöveln som jag just visade dig i listan ovan. Du behöver inte alltid ha högklackade stövlar för att se smal och elegant ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*