Platser som påminner om moln

Platser som påminner om moln

Jag tror att jag bara hittat de mest bekväma och mjukaste möblerna att rocka i mitt hem! Den brittiska designstudion Faye Toogood presenterade ett nytt sortiment av modulära sittmöbler som säkert kommer att inspirera dig att köpa den till ditt hem också.

Samlingen, med titeln ABCD, innehåller fyra stora kuddar formade som de fyra första bokstäverna i det latinska alfabetet. På grund av den geniala, men ändå mycket enkla mekanismen som utvecklats av studion, kan Faye Toogoods molnliknande kuddar enkelt monteras i en mjuk och bekväm fåtölj med hjälp av en enkel mantel eller formas till en benfri modulär soffa. Kuddarna är vadderade med duk gjord av ett japanskt märke. Denna duk är slitstark och tjock och kommer säkerligen att tjäna länge.

Hela samlingen består av mycket bekväma möbler som inbjuder dig att koppla av – jag har aldrig sett någonting så bekvämt med en så avslappnad design. Vilken fantastisk idé för vilken lounge som helst – från ett privat hushåll till ett offentligt – och dess moderna, avslappnade utseende integreras enkelt i de flesta av dessa lounger. Samlingen kommer att säljas snart, så skynda dig för att skaffa några moln till ditt hem!

Mjuka ABCD-platser som påminner om moln - DigsDi
Mjuka ABCD-platser som påminner om moln - DigsDi
Mjuka ABCD-platser som påminner om moln - DigsDi
Påminner mig om platserna i Thailand där vi förlovade oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*