Platsbesparande Murphy-skrivbord

Platsbesparande Murphy-skrivbord

Vi fortsätter att dela de coolaste sätten att spara utrymme och lägga till funktioner i ditt hem, och denna sammanfattning är tillägnad en av dem – vi ska prata om Murphy-skrivbord. Liksom Murphy-sängar har dessa skrivbord ett föremål som kan döljas tills du behöver det. Men den här gången är det ett skrivbord.

fördelar

Ett Murphy-skrivbord är en mycket praktisk idé för en person som behöver lite arbete eller konst och inte vill ha ett fullt skrivbord som tar mycket utrymme. Murphy-skrivbord är mycket mångsidiga, de finns i många olika stilar, storlekar och former och de har ett professionellt utseende samtidigt som de förmedlar en mycket avslappnad och modern känsla. De är ett riktigt bra val för många människor från barn och studenter som bor i små utrymmen till nästan alla som har ett jobb eller en hobby.

Konst / hantverk

Murphy-skrivbord är perfekta för att skapa och skapa konstverk. Du kan enkelt skapa en bit själv med gott om förvaringsutrymme för att rymma alla dina färger, penslar och andra saker. Gör ditt skrivbord större än vanligt, eftersom hantverk och målning vanligtvis tar tillräckligt med utrymme.

Hantverk / skapande för barn

Murphy-skrivbord är bra för barnrum när ditt barn inte har mycket att lära sig. Ett sådant skrivbord kan öppnas när som helst och ditt barn kan göra hantverk, måla och skapa vad de vill. Du kan lägga till lite lagringsutrymme och till och med ljus inuti. En sådan idé ger varje barn ett privat hantverksrum – perfekt för delade rum.

Arbete

Murphy-skrivbord är bra för att betala räkningar, chatta, surfa på nätet och arbeta. Variera storlek och utseende enligt dina krav, integrera ljus och lagringsutrymme för din bärbara dator, bärbara datorer, pennor och andra småföremål. Njut av!

24 Praktiska och rymdbesparande Murphy-skrivbord - DigsDi
Amazon.com: KARVD Arch - Hanging Desk, Space Saving Secretary.
Murphy Desk Plans PDF Träbearbetning |  DIY möbler, heminredning.
Mindre säng |  Murphy säng DIY, Sängar för små utrymmen, Murphy säng ik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*