Platform mulor för kvinnor

Platform mulor för kvinnor

Det finns ett oändligt antal olika typer av skor. Många av dem är praktiska, många är mycket bekväm och andra mycket sexig. Tyvärr måste den passionerade skoälskaren välja mellan dessa tre egenskaper när hon får en ny modell för sin kollektion. Det behöver inte vara. Till exempel är plattformsmulor skor som kan vara både bekväma och sexiga. Dessutom är de fortfarande otroligt praktisktför att du kan glida in i dem enkelt och snabbt. Läs här vilka andra positiva egenskaper denna sko har. Du kommer bli förvånad.

Hela mulplattor på plattformen

Det finns flera typer av platå mulor. Först bör den klassiska, kontinuerliga platån beskrivas här. Dessa mulor är mycket lämplig för daglig användningTack vare deras tjocka sula, som egentligen inte är en häl, är de otroligt bekväma.

Ofta är sulan på plattformens mulor gjord av mycket mjuk kork, vilket innebär att skorna passar dina fötter perfekt och att du kan täcka ännu längre sträckor. Också en lång promenad är ganska tänkbart med dessa mulor.

Förutom materialet är korkved också mycket populärt för design av plattformsmulor med en kontinuerlig sula. Andra egenskaper hos dessa skor är naturliga färger som svart, vitt och brunt och vanligtvis ganska breda remmar, vilket ser till att mulorna gör öppen vid hälen sitta stadigt på foten. Om du föredrar tunna remmar eftersom de låter mer luft komma upp till dina fötter och passar bättre dina fina fötter, se till att tofflorna fortfarande sitter fast på foten. Det kommer alltid att finnas situationer och tillfällen då saker blir lite hektiska. Om skon sedan glider av foten finns det definitivt en risk för skada.

Superga Dam Sneakers Mules |  Bloomingdale
Amazon.com: Oldlover✚ Heeled Mules för kvinnor Open Toe.
Rontic Nya kvinnor Platform Mules Sandaler Sexiga kilar höga klackar.
Kvinnor Sexiga högklackade mulskor Träskor Svart Peep Toe Platform Mules.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*