Plädskor Idéer för outfit

Plädskor Idéer för outfit

Att försöka bygga en ny outfit betyder inte nödvändigtvis att du byter alla dina kläder. Ett mycket enkelt sätt att göra detta är att helt enkelt välja ytterligare ett par skor. För att se kreativ och konstnärlig ut, bör du bära rutiga skor. När du väl har tagit på dig ett par unika skor som de rutiga skorna kommer du omedelbart att se skillnaden dina skor kan göra för ditt övergripande utseende. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista med mycket attraktiva rutiga skooutfitidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart kavaj med tyllkjol och röda rutiga klackar


källa

För att göra den här coola listan över outfitidéer vill jag visa dig en väldigt unik och damliknande outfit som du kan bära för både affärs- och semi-formella evenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart blus med en svart kavaj för toppen. Kombinera dem med en svart minityllkjol. Bär en svart handväska och svarta leggings med röda och svarta rutiga klackar för att slutföra detta fantastiska utseende.

Grå av axelblusen med blå ribbade ankeljeans och rutiga skor

grå axelbandslös blus med blå rippade ankeljeans och rutiga skor
källa

För att uppnå ett lågt sexigt utseende är här en outfit speciellt utformad för dig som har fina axlar och nyckelben på skor. För att uppnå denna outfit kan du bära en off-shoulder gråblus med blå rippade ankeljeans. Koppla ihop dessa bitar med röda och svarta rutiga höga klackar för att slutföra klädseln i stil.

Ljusblå chambray skjortklänning med svarta och röda rutiga canvasskor

ljusblå chambray skjortklänning med svarta och röda rutiga canvasskor
källa

Här är en väldigt intressant och luftig gatoutfit som är perfekt för semester. Bär bara en ljusblå skjortklänning med chambray-knappar och ett par svarta och röda rutiga canvasskor. Lägg nu till en stråhatt för att göra denna outfit så unik och uppfriskande.

Blå pojkvänskjortklänning med svartvita rutiga skor

blå pojkvänskjortklänning med svarta och vita rutiga skor
källa

Detta är en mycket trevlig och ungdomlig pläd-på-pläd-outfit. För att uppnå detta utseende, ha på dig en blå och svart rutig pojkvänskjortklänning och bind en vit kofta runt midjan för att se snyggare ut och få midjan att se slankare ut. Använd svarta och vita duk sneakers för att komplettera utseendet.

Grå axelbandslös topp med rippade jeans och röda och svarta rutiga plattor

Axelgrå topp med rippade jeans och röda och svarta rutiga platta
källa

För en enkel och elegant business-casual look kan du bära en grå axelblus med snygga detaljer och slipsärmar. Kombinera toppen med ljusblå, kraftigt rippade skinny jeans. Bär ett par röda och svarta rutiga balettlägenheter för skorna för att komplettera detta super chic utseende.

Grå tröja med smala jeans och grå rutiga canvasskor

grå tröja med smala jeans och grå rutig canvas skor
källa

För att se väldigt avslappnad och naturlig ut, här är en outfit som du enkelt kan ta av. För toppen, använd bara en grå tröja över en grå t-shirt för snygga lager. Kombinera dem med gråblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par marinblå och grå rutiga canvas sneakers för att avsluta denna outfit.

Hög-rutiga canvas sneakers i svart, grå och orange

svartgrå och orange hög topp pläd canvas sneakers
källa

Låt oss nu titta på några mycket snygga och kreativt designade rutiga skor och tänka på hur man utformar dem. Detta är ett par svart, grått och orange pläd med hög topp Converse som skiljer sig mycket från märkets ikoniska svartvita design. Du kan bära detta par skor med en vit tryckt t-shirt och ljusblå pojkvänjeans för att se enkelt och snyggt ut.

Svart tröja med läderjackor och grå rutiga skor

svart tröja med läderjackor och grå rutiga skor
källa

De rutiga skorna kan vara en mycket fin bit som passar bra med ett mörkt och coolt helt svart utseende. Till exempel, för att uppnå ett snyggt och ungdomligt utseende kan du bära en svart tröja med svart leggings. Para ihop dem med ett par svarta och grå rutiga dukskor för att slutföra utseendet.

Svartvita rutiga sneakers med hög topp på canvas

svarta och vita rutiga gymnastikskor med hög topp
källa

Här är en mer naturlig men ändå mycket kreativt gjort svartvitt rutig högkonversation som kan få dig att se snygg och unik ut. Istället för att ha på sig en vit t-shirt med jeans. Vad sägs om att byta ut jeansen med blå jeansshorts så att dina ben ser långa och smala ut.

Svarta, grå och vita dukskor

svartgrå och vita långa canvasskor
källa

Jag gillar vanligtvis inte att prata om varumärken i blogginlägg med outfitidéer, men jag tror inte att motsatsen är ett varumärke längre. Det är i grunden en kategori. Som jämförelse är här ett par svartvita rutiga skor från ett annat märke, Vans. Den subtila skillnaden i hur skorna skärs kan göra en enorm skillnad för ditt övergripande utseende.

Vit linne med ljusblå skinny jeans och rutiga sneakers

vit linne med ljusblå skinny jeans och rutiga sneakers
källa

Det här är inte bara ett uppfriskande streetlook, det är också en sexig outfit med låg vikt som naturligt kan få dig att se väldigt attraktiv ut. För att forma det här utseendet kan du bära en vit, lågskuren halstopp i linne. Koppla ihop den med ljusblå kraftigt rippade skinny jeans och grå och vita rutiga canvasskor för att komplettera det minimalistiska men ändå fantastiska utseendet.

Svarta manschettjeans med röda rutiga kanvasskor

svarta jeans med manschett och röda rutiga plimsolls
källa

För att se lite pojkigt ut kan du helt enkelt ha på dig en vit tryckt t-shirt med svarta slim fit-jeans med muddar. Bär ett par röda och svarta rutiga canvasskor för att göra din outfit stilfull.

Gula, blå, röda och vita sneakers med låg topp canvas

gulblå röda och vita sneakers med låg topp canvas
källa

Här är ett mycket intressant par skor. Från idéerna ovan har jag redan visat många rutiga skor tillgängliga i form av canvas sneakers. Detta par skor är ett par plaststövlar i rodnad i rosa och svart. Du kan bara para ihop stövlarna med en fin svart miniklänning för att se enkel och vacker ut.

Hoppas du tycker om dessa rutiga skooutfitidéer ovan. Testa det och se om detta kan ge ditt outfit-spel bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*