Plädjacka Outfit Idéer

Oavsett om du letar efter sätt att vardagligt utforma en röd och svart rutig jacka eller elegant utforma en grå rutig jacka, har du kommit till rätt ställe och jag täcker allt detta i det här blogginlägget. Det är därför om du inte kommer hit och bara är ett fan av den rutiga pojkvänskjortan, oroa dig inte, du kommer också att älska plädjackans kläder. Vad du ska se här är några av de bästa idéerna i rutiga jackor jag har samlat. Låt oss dyka in.

Röd och svart rutig överdimensionerad kavajjacka


källa

Jag vet att många människor bara älskar den röda och svarta rutiga pojkvänskjortan. Nu när den klassiska designen införlivas i en överdimensionerad blazerjacka verkar resultatet vara lika snyggt och möjligen mer unikt. Bär din jacka med en vit t-shirt, svarta skinny jeans och svarta och vita canvas sneakers.

Rutig jacka i rött, vitt och marinblått med en grå t-shirt

röd vit marinplädjacka grå tryckt t-shirt
källa

För ett mer sofistikerat utseende kan du bära en grå t-shirt med en rutig jacka i rött, vitt och marinblått och en grå halsduk för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och beige mockaskor och komplettera outfit i stil.

Marinblå och röd lång jacka med svart filthatt

Marinblå och röd lång jacka, svart filthatt
källa

Om du är van att se unik ut, här är en bra som får dig att se riktigt snygg och konstnärlig ut. Du kan bara bära en vit stickad tröja med mörkgrå skinny jeans och svarta loafers. Kombinera den med en mörkblå och röd rutig lång jacka för att göra denna outfit snygg. Bär en svart filthatt för att ge din outfit en konstnärlig touch.

Röd och svart rutig skinnjacka

röd-svart rutig skinnjacka
källa

För dig som älskar den svarta skinnjackan finns det en röd och svart rutad läderjacka här som sannolikt kommer att intressera dig också. Bär den med en svart v-ringad t-shirt, svarta skinny jeans och svarta mockafotstövlar för en sval och mörk look.

Vit och mörkblå rutig lång yllekappa

vit och mörkblå rutig lång ullrock
källa

Fram till denna punkt har du sett hur en röd och svart rutig jacka kan ge den kausala och snygga touchen till en outfit. Låt oss nu titta på en rutig jacka som är mer feminin och stilren. Till exempel, här är en vit och mörkblå rutig ullrock som du kan bygga en elegant outfit runt. Koppla ihop den med en svart tröja, blå skinny jeans och orange ballerina-lägenheter för att göra ditt utseende komplett.

Grå rutig ullrock över baseballjacka

grå rutig ullrock över basebolljacka
källa

Denna outfit-demonstration är en mycket kreativ lager-outfit. Outfiten består av en baseballjacka för toppen och svarta skinny jeans och fotkängor för botten. Det är svårt att föreställa sig att du faktiskt kan lägga en grå rutig ullrock över din baseballjacka. Resultatet är förvånansvärt mycket snyggt och bekvämt i utseende.

Gul stickad tröja med rutig kavaj

Rutig kavaj med gul stickad tröja
källa

Även om det inte är en bra idé att bära t-shirts och jeansshorts kan du fortfarande se glad och energisk ut på din arbetsplats. Ofta, för att se glad ut, skulle det klara något ljusgult. Till exempel kan du bära en gul stickad tröja över en chambray-skjorta. Para ihop dem med en grå rutig kavaj för att göra toppen av outfit. För den nedre delen, använd bara blå skinny jeans och fotkängor för att ge en snygg touch till det övergripande utseendet.

Blazer med vit T-shirt och svarta skinny jeans

Blazer vit t-shirt svarta skinny jeans
källa

För en enkel, elegant look kan du bära en vit t-shirt med svarta skinny jeans som kärnan i outfit. För skorna kan du bära antingen svarta ballerinor eller svarta fotkängor. En marinblå och röd rutig kavaj är det mest populära sättet att komplettera din outfit.

Svart och vit rutig ullrock

svart och vit rutig ullrock
källa

Här är en vacker och konstnärlig svartvit outfit som är väldigt lätt att ta av. Använd en svart tröja med en överdimensionerad svart och vit rutig ullrock på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och öppna klackar med svarta fotledsremmar för att komplettera det här snygga och stiliga utseendet.

Lång grå rutig kavaj med ljusrosa jeans

lång grå rutig kavaj ljusrosa jeans
källa

Bär en vit t-shirt med ljusrosa skinny jeans för en snygg outfit. Koppla ihop dem med en lång grå rutig jacka och ett par rosa klackar för att komplettera detta super chic utseende. Det är mycket sällsynt att en arbetsdräkt ser så snygg ut.

Använd den med en svart västtopp och blå skinny jeans

svart väst över blå skinny jeans
källa

Om du letar efter en elegant casual outfit tänker du troligen på den svarta blazern och jeanskombinationen. Låt oss nu justera det lite. Bär en vit t-shirt med en svart och vit rutig kavaj istället för en solid svart kavaj. Koppla ihop dem med smala jeans och svarta balettlägenheter för att slutföra kläderna.

Rutig jacka med svart västtopp och smala jeans

rutig jacka svart väst topp skinny jeans
källa

Ibland är det coolt att klä sig unisex för att se mer unikt och snyggt ut. Här är ett bra exempel på en sådan outfit. Du kan bära en svart västtopp med en grå rutig ullkavajjacka till toppen. Kombinera dem med blå tvättade skinny jeans. För skorna är de svarta tofflorna det bästa valet om du vill uppnå ett unisex-utseende.

Bär den med en vit nedkastad V-ringad topp och mamma-jeans

vit djup v-hals väst topp mamma jeans
källa

Den här grå rutiga jackan liknar den just nämnda. Men den här gången är den ihop med en djupvit v-ringad västtopp och mamma-jeans. Kombinera bitarna med rosa, spetsiga tåklackar och en rosa handväska för att ge outfit en feminin touch.

Röd och marin bomberjacka med grön skjorta

röd och marinblå bomberjacka grön skjorta
källa

Denna röda och mörkblå rutiga bomberjacka ser ut som en typisk rutig pojkvänskjorta. Denna outfit passar bra med en grön knappad skjorta och rippade pojkvän jeans. För att få ett avslappnat utseende är vita sneakers det bästa valet för skorna.

Röd och svart rutig skinnjacka med vit chiffongblus

röd och svart rutig läderjacka vit chiffongblus
källa

För en cool och elegant look kan du bära en röd och svart rutig läderjacka med en lång vit chiffongtopp. Ett par svarta skinny jeans och svarta läderstövlar är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Här är de rutiga jacka-outfitidéerna jag vill dela med dig. De är bara så lätta att dra av medan resultaten är fantastiska. Så prova bara på dem och se hur kläderna ser på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*