Pläd Plisserade Mini Kjol Outfit Idéer

Pläd Plisserade Mini Kjol Outfit Idéer

För att se smal och ungdomlig ut samtidigt är den rutiga minikjolen en av de bästa sakerna du kan ta med dig där. Inte bara visar du upp dina vackra ben genom kjolens längd, de rutiga detaljerna gör att du också ser väldigt snygg och vacker ut. Stylingen är i allmänhet väldigt enkel. Du kan bara para ihop den med en passande tröja eller t-shirt och förvänta dig att se åtminstone bra ut, om inte bra. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några riktigt fina idéer för en rutig veckad minikjoldräkt för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart bikerjacka med grå t-shirt med röd rutig veckad minikjol


källa

För att starta listan med outfitidéer vill jag först överraska dig lite genom att visa dig en lite mörk och cool outfit. För att forma utseendet kan du bära en grå långärmad t-shirt med en avslappnad passform och en svart skinnjacka i läder. Kombinera dem med en röd och svart rutig veckad minikjol. Använd svarta strumpor och svarta mockaskor för att avsluta din outfit.

Senapgul rutig veckad minikjol med vit polotröja

Senapgul rutig veckad minikjol med vit polotröja
källa

För att se lite mer glad ut är det en bra idé att lägga till ett gult element i din outfit. Till exempel kan du bära en senapgul och svart rutig veckad minikjol som fokus för din outfit. Kombinera den med en vit polotröja. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att göra klädseln i stil.

Mock Neck tröja med svartvitt rutig veckad minikjol

Mock Neck tröja med svartvitt rutig veckad miniatyr kjol
källa

För att skapa det balanserade och professionella affärsavslappnade utseendet kan du ha på dig en svart kroppskramande tröja med tröja för att visa upp några kurvor på ett subtilt sätt. Kombinera toppen med en svartvitt rutig mini veckad kjol. Bär svarta strumpor, svarta läderstövlar och en svart läderhandväska för att komplettera din outfit med en snygg och mörk touch.

Vit, ribbstickad tröja med en röd, veckad, rutig minikjol

vit ribbad stickad tröja med en röd, veckad, rutig minikjol
källa

För att se helt vacker och attraktiv ut kan du bära en vit ribbad tröja med rund hals som fokus för outfit. Koppla ihop den med en rodnande rosa pläd veckad minirater kjol för en extra damliknande touch. Bär ett par vita sandaler för att skorna ska se mer uppfriskande ut.

Ärmlös topp med svart mock-halsringning och grå och mörkblå minikjol

svart ärmlös topp med stand-up krage och grå och mörkblå minirulle kjol
källa

För att uppnå det snygga och snygga utseendet som naturligt gör att du kan sticka ut från mängden kan du bära en svart ärmlös tröja med mockhals till toppen. Använd den med en mörkblå och grå rutig minikjol så att dina ben ser extra långa ut. Använd svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Svart tröja med mock-halsringning och mörkröd rutig minikjol

svart tröja med stand-up krage och mörkröd rutig minikjol
källa

Så här kan du klä dig för att se vacker och lugn ut. Bär en svart stickad tröja med en uppstående krage för att visa upp några kurvor. Koppla ihop den med en burgundy och svart rutig veckad kjol. Bär svarta strumpor och svarta mockaskor för att komplettera utseendet.

Svart och vit långärmad rand-t-shirt med grön rutig mini-veckad kjol

svartvitt randig långärmad T-shirt med en grön rutig mini veckad kjol
källa

Låt mig nu visa dig ett mycket uppfriskande och ungdomligt streetlook. För att forma detta utseende kan du bära den ikoniska svartvita randiga långärmade skjortan med en blå jeansjacka för toppen. Bär den med en grön och marinblå rutig minikjol och ett par ankelstövlar av kamelmocka för att komplettera utseendet.

Rosa och svart rutig långärmad topp med matchande skater minikjol

rosa och svart rutig långärmad topp med matchande skater minikjol
källa

För att forma denna super ladylike outfit måste du visa midjan genom att bara visa en tum hud. Bär i detalj en långärmad rosa rutig långärmad crop top med en matchande veckad rutig minirater kjol. Koppla ihop dem med svarta runda tåklackar för att se snygga och balanserade ut.

Rosa axelbandslös crop top med rodnad och blå rutig mini veckad kjol

rosa axelbandslös crop top med rodnad och blå rutig mini veckad kjol
källa

För att forma den här underbara sexiga klädseln som verkligen får dig att lysa på en cocktailparty kan du bära en rosa axelbandslös crop top som kärnan i klädseln. Koppla ihop den med en rosa och rodnande rosa plisserad kjol. Använd rosa klackar för skorna för en extra damliknande touch.

Svart långärmad t-shirt med scoop-hals och röd rutig minikjol

svart långärmad t-shirt med scoop-halsringning och röd, rutig miniremkjol
källa

Detta är en ganska lågmäld men ändå underbar affärsavslappnad outfit som får dig att se elegant och professionell ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart långärmad långärmad t-shirt med en röd och svart bältad miniskridskjol. Kombinera dem med svarta läderklackar för att se ännu mer elegant ut.

Mörkblå och röd minikjol med svarta nätstrumpor

Mörkblå och röd minikjol med svarta nätstrumpor
källa

För att se försiktigt sexig ut utan att visa hud är de svarta nätstrumporna nyckeln. För resten av utseendet kan du kombinera en svart bodycon-tröja med en marinblå och burgundy rutig mini veckad kjol. Kombinera dem med nätstrumporna och svarta läderstövlar för att se mogna, feminina och snygga ut.

Svart mock neck tröja med ljusgul rutig minikjol

svart mock Neck tröja med ljusgul rutig minikjol
källa

För att se glad och snygg ut samtidigt, kanske du vill ha den här citrongula och mörkblå rutiga veckade minikjolen. Kombinera den med en svart bodycon-tröja med en uppstående krage. Använd svarta strumpor och ett par svarta korta stövlar för att komplettera utseendet.

Ljusgrå ribbad tröja med rutig mini veckad kjol

Ljusgrå ribbad tröja med rutig mini veckad kjol
källa

För ett mysigt och attraktivt utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå ribbstickad tröja med en grå och svart rutig minikjol. För resten av utseendet, använd bara svarta besättningsstrumpor och ett par oxfordskor i svart läder för att ge stilen till utseendet.

Hoppas att du gillar de rutiga plisserade minikjoloutfitidéerna som jag just beskrivit. Se om dessa kläder passar din karaktär och kroppstyp genom att prova dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*