Pinstripe Shirt Outfit Idéer

Pinstripe Shirt Outfit Idéer

En pinstripe-skjorta är i grunden en skjorta med mycket tunna ränder. I de flesta fall är dessa vertikala ränder. Det ser inte bara bra ut för män, det kan också se riktigt bra ut för kvinnor. Oavsett om du föredrar snyggt och robust utseende eller feminint och elegant utseende, kan du uppnå dem med pinstripe-skjortan. För att göra styling enkelt för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för pinstripe shirt outfit. Låt oss dyka in.

Himmelsblå och vit pinstripe-skjorta med knälång kjol i hög midja i marinblått


källa

Låt oss börja listan med en damliknande arbetsdräkt. Till toppen kan du ha en himmelblå och vit pinstripe-skjorta. Koppla ihop den med en mörkblå knälång kjol med hög midja. För att komplettera utseendet på ett mer elegant och professionellt utseende kan du komplettera utseendet med ljusrosa klackar och en lätt läderplånbok.

Grå och vit pinstripe-skjorta med en överdimensionerad jeansjacka

grå och vit pinstripe skjorta överdimensionerad jeansjacka
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på en snygg och lite unisex outfit. Du kan bara bära en grå och vit överdimensionerad pinstripe-skjorta med en överdimensionerad jeansjacka för en tuff look. Ett par svarta skinny jeans och vita sneakers för en avslappnad och enkel twist är en säker idé.

Vit och grå överdimensionerad pinstripe-skjorta med jeans

vita och grå överdimensionerade pinstripe skjorta jeans
källa

Denna outfit är inte bara snygg, den är också förbehållen sexig. För att uppnå detta utseende kan du bära en kraftigt överdimensionerad vit och grå pinstripe pojkvänskjorta. Lossa de två eller tre översta knapparna så att det ser ut som en axelbandslös blus. Koppla ihop skjortan med gråa skinny jeans och ljusrosa läder för att komplettera detta enkla men fantastiska utseende.

Pinstripe pojkvänskjorta med svart kavaj

Pinstripe pojkvänskjorta med svart kavaj
källa

För en mörk och snygg business casual outfit kan du bära en svartvit pinstripe pojkvänskjorta med en svart kavaj som topp. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera detta seriösa och mörka utseende.

Mörkblå och vit pinstripe-skjorta med en grå penna kjol

mörkblå och vit pinstripe skjorta grå penna kjol
källa

Är du uttråkad av dina typiska arbetsdräkter? Här är en ungdomlig och damliknande arbetsutrustning som potentiellt kan ge dig energi. För att uppnå detta utseende, samla en marinblå och vit pinstripe-skjorta med en grå ullnålskjol. Ett par svarta spetsiga tåklackar och en grå handväska är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Mörkblå och vit pinstripe-skjorta med svarta chinos

Marinblå och vit pinstripe-skjorta av svarta chinos
källa

Du har sett hur man sätter ihop en flickaktig och bedårande arbetsdräkt från den tidigare idén, men om det inte är din favoritstil, här är en tuff arbetsdräkt som kan vara något för dig. Du kan enkelt uppnå detta snygga och robusta utseende genom att bära en marinblå och vit pinstripe-skjorta och stoppa den i svarta chinos. Du kan till och med bära svarta loafers för att ge extra uthållighet i utseendet.

Bär den med svarta läderbyxor och en jeansjacka knuten runt midjan

svart skinnjacka i jeansjacka bunden runt midjan
källa

Den här skjortan är i grund och botten samma marinblå och vita pinstripe-skjorta som den tidigare klädseln, men den här gången är den utformad väldigt annorlunda och resultatet blir dramatiskt annorlunda. Den här gången bär du pinstripe-skjortan som inte är undanstoppad och bind en jeansjacka runt midjan. Svarta läderbyxor och svarta ballerinaskor är ett säkert sätt att ta din outfit tillsammans.

Svart och vit pinstripe skjorta med läder minirater kjol

Svart och vit pinstripe skjorta, läder minirater kjol
källa

För en snygg och lågmäld sexig outfit som låter dig visa upp dina ben, kan du bära en svart och vit pinstripe-skjorta och en svart läderskridsko-minikjol. För skorna kan du bära svarta balettlägenheter för ett mer feminint utseende eller svarta läderstövlar för ett mer elegant utseende.

Ljusblå pinstripe-skjorta med vita skinny jeans

ljusblå pinstripe skjorta vita skinny jeans
källa

Ibland kan du knappt se ränderna på en pinstripe-skjorta. Den här ljusblå och vita pinstripe-skjortan är ett bra exempel på det. Ändå ger de tunna remsorna det lilla extra djupet även om du inte kan se dem. Du kan bära den här blå skjortan med vita skinny jeans och vita sandaler för ett mycket uppfriskande och vackert utseende.

Blå skjorta med Mini Belted Skater Mini Kjol

blå skjorta marinbälte skater minikjol
källa

Om du letar efter en ungdomlig och lite färgglad affärsavslappnad outfit, är den här för dig. För att uppnå det här fantastiska utseendet kan du bära en blå och vit pinstripe-skjorta med knappknapp och en utsvängd minikjol med ett mörkblått bälte. Bär den med ett par röda mocka-balettklackar och en brun läderhandväska för en ljus färgschema.

Blå och vit pojkvänskjorta med smala jeans

blå och vit pojkvän skjorta skinny jeans
källa

Här är en snygg och pojkaktig outfit som använder en kraftigt överdimensionerad skjorta. Mer exakt är det en blå och vit pinstripe pojkvänskjorta. Kombinera den med mörkblå skinny jeans och svarta loafers för en snygg och unisex känsla.

Pinstripe ljusblå skjorta med svart bodycon midikjol med blommönster

Pinstripe Ljusblå skjorta Black Flowers Boydon Midi kjol
källa

För en arbetsdräkt som får dig att se lång och smal ut, kan du bära en ljusblå och vit pinstripe-skjorta och en svart midikjol med hög midja och siffra. När det gäller skor, lägg till ett par vita spetsiga tåpumpar i ekvationen.

Off The Shoulder blå pinstripe skjorta med svarta skinny jeans

off shoulder blue pinstripe shirt svart skinny jeans
källa

Låt oss ta en titt på denna bedårande och sexiga outfit. Den sexiga delen kommer uppenbarligen från den vita och blå pinstripen från axeltröjan. Håll den nedre delen enkel och tunn genom att bära svarta skinny jeans och svarta klackar med öppna tår.

Tvåfärgad pinstripe-skjorta med korta knälånga shorts

Två tonade knälånga shorts med en nålstrumpa
källa

Här är en annan pojkaktig outfit som är kul då och då. Pinstripe-skjortan här har olika randmönster för skjortans och ärmarnas kärna. Du kan enkelt para ihop den med blå knälång jeansshorts som har manschetter. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se avslappnade och unika ut.

Blå och vit pinstripe boho stil skjorta

blå och vit pinstripe skjorta i boho stil
källa

För en uppfriskande boho-look kan du bära den här blå och vita pinstripe-blusen med blommiga detaljer i boho-stil. Kombinera skjortan med vita smala jeans och vita sandaler för att se ladylike och uppfriskande.

Här är idéerna för pinstripe-skjortoutfit i olika stilar. Det borde finnas en eller två av dessa kläder som passar din karaktär. Bara prova och ha kul med att forma det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*