Pinafore Dress Idéer för kläder

Pinafore Dress Idéer för kläder

Har du någonsin tröttnat på att klä dig för professionellt eller för vardagligt? I det här blogginlägget kommer jag att prata om något som inte är lika formellt som pennkjolarna du bär på jobbet, inte heller kommer jag att prata om t-shirt och denimdräkter som du bär när du inte är arbetar. Jag ska prata om ett helt vackert objekt, pinafore-klänningen. En sak jag verkligen älskar med pinafore-klänningen är att den får dig att se söt ut, men inte den typ av söthet som är reserverad för en tonåring. Istället är det en snygg typ av söt. För att ge dig några idéer om hur du bär tankklänningen har jag sammanställt en lista över de snyggaste outfitidéerna. Låt oss dyka in.

Grå turtleneck med svart klänning i rem

grå turtleneck svart pinafore klänning
Få en liknande svart klänning här
källa

Bär en grå turtleneck med en svart tankklänning för en damliknande och vacker look. Koppla ihop dessa bitar med svarta mockaskinnade stövlar och en svart handväska för att komplettera denna fantastiska outfit.

Svart pinafore-klänning med svartvit randig t-shirt

svart pinafore klänning svart och vit randig t-shirt
Få en liknande svartvit randig tee här
källa

För en avslappnad street look kan du bära en svartvit randig t-shirt med en svart skaterklänning. För att se helt avslappnad och sportig ut, är de vita sneakers de bästa skorna för denna outfit. Om du vill lägga till en touch av elegans i din outfit kan du bära antingen nakna sandaler eller svarta loafers.

Svart tröja med en grå rem klänning

svart tröja grå pinafore klänning
Få en liknande svart filthatt här
källa

Här är en mycket unik och konstnärlig outfit som inkluderar en svart filthatt. Jag vet att den svarta filthatten långsamt och stadigt har flyttat mot mainstream. Jag känner fortfarande att det inte nämns tillräckligt och det är därför jag fortsätter att nämna det hela tiden. Tillbaka till outfit, för att utforma den svarta filthatten kan du bära den med en svart tröja, grå pinafore-klänning och svarta klackar.

Vit rosettblus med marinblå klänning

vit rosettblå marinklänningdräkt
Få en liknande blus med fluga här
källa

Mycket sällan skulle jag beskriva en arbetsdräkt som både en professionell outfit och en vacker outfit, men det är faktiskt så jag skulle beskriva den här dräkten. Det är fantastiskt hur bedårande det ser ut när den vita fluga-blusen och marinblå klänningen sätts ihop. För skorna kan du bära antingen svarta eller rosa klackar för att komplettera outfit med en särskilt feminin touch.

Svart och vit långärmad t-shirt med svart denaf-klänning

Svart och vit långärmad t-shirt i denimklänning
Få en liknande grå denimklänning här
källa

Här är en mycket ungdomlig och snygg outfit. Den består av en långärmad svartvit randig T-shirt, en svart denimklänning och vita sneakers. Det här är en av de magiska kläderna som kan få dig att se ung ut och som inte får dig att se ut som om du försöker hårt att se ung ut.

Ljusgrå turtleneck med en denimklänning

ljusgrå denimklänning med turtleneck
Få en liknande grå tröja med tröja här
källa

Här är en trevlig casual outfit att bära på våren. Den består av en ljusgrå turtleneck, en denafinafore och svarta fotkängor. Om du vill se fler outfitidéer för liknande stövlar, kolla in vårt blogginlägg om styling av läderstövlar.

Grå prickig skjorta med en vinröd pinafore-klänning

grå prickig skjorta, burgundy pinafore klänning
Få en liknande grå prickig skjorta här
källa

För en helt söt look bör du bära den här unika och damliknande burgunderfärgade dräkten. Bär bara en grå prickig skjorta med en burgundy pinafore-klänning. Kombinera dessa bitar med svarta leggings och vinröda ballerinor. Bär kreativt en svart filthatt för att ge en konstnärlig touch till det övergripande utseendet. Det är fantastiskt att se hur många bitar som kan sättas ihop felfritt.

Vit boho-blus med denimklänning

vit boho blus denim klänning
Få en liknande ljusblå pinafore-klänning här
källa

Detta är en mycket intressant outfit som sällan ses på gatan. När jag ser denna outfit tänker jag på en picknick. Denna outfit ser så uppfriskande ut. Den består av en vit blus i bohostil, en himmelsblå denafor klänning, svarta Chelsea-stövlar och en röd filthatt.

Vit tryckt t-shirt med corduroy klänning

vit tryckt T-shirt corduroy klänning
Få en liknande mörkblå denimklänning här
källa

Eftersom en pinafore vanligtvis ser söt ut, låt oss se hur den ser ut tillsammans med en t-shirt med tecknat tryck. Det visar sig att resultatet är ganska coolt och lekfullt. Det är exakt den typ av outfit du vill ha på dig när du bara vill stanna till vid en väns hus. För att uppnå detta underbara utseende, använd en söt t-shirt med ett vitt tryck, en marinblå corduroy-klänning och vita sneakers.

Jeansskjorta med marinbältad klänning

Jeansskjorta marinblå klänning med bälte
Få liknande tofflor med leopardtryck här
källa

Jag har visat dig lite tidigare att en pinafore-klänning ser bra ut med en vit blus. Vad sägs om en mörkblå bandklänning med ett bälte och en jeansskjorta den här gången? Resultatet är lika bra, om inte bättre. Komplettera outfit med ett par cheetah loafers för en unik twist.

Svart blomma pinafore med axelbandslös topp

svart blommig pinafore klänning utan axeltopp
Få en liknande från axelns svarta topp här
källa

Detta är säkert den vackraste klädseln på listan. Den består av en axelbandslös svart topp och en svart blommig klänning. Att ha på sig dessa bitar med vita sneakers skulle ha resulterat i en snygg outfit. Alternativt kan du skjuta kuvertet ytterligare genom att bära ett par citrongula sandaler.

Denimklänning med svart tröja och svart filthatt

Denim klänning svart tröja filthatt
Få liknande kamelstövlar här
källa

Jag blir bara aldrig trött på svart filthattkläder, speciellt när hatten sätts ihop med en pinafore-klänning. De går bara perfekt tillsammans. Denna outfit består av en svart tröja, en denim pinafore, svarta strumpor, kamel mockaskor och den svarta filthatten.

Svart klänning med en grå skjorta och gula klackar

svart klänning grå skjorta gula klackar
Få en liknande gul koppling här
källa

Användningen av gult kan ge en magisk touch till många kläder. Ha till exempel en svart tankklänning över en grå skjorta med knappar. Koppla ihop dem med gula ballerinor och en gul koppling för att enkelt ta denna outfit till en annan nivå.

Svart klänning med grå leggings och knähöga stövlar

svart klänning grå leggings knä höga stövlar
Få en liknande flätad klänning här
källa

För en reserverad och vacker höstlook kan du bära en grå tröja med en svart pinafore-klänning. Ett par grå leggings, läderkängor i mellankalv och en snygg grå stickad mössa är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Vit tröja med hög hals och svart tryckt strappy skater klänning

vit höghalsad tröja, svart tryckt remskridsklänning
Få en liknande svartvitt rutig klänning här
källa

För en söt svartvitt look kan du bära en vit turtleneck med en svart tryckt pinafore-klänning. Ett par svarta ankelstövlar i skinn kommer att föra denna outfit i stil.

Här är de fina tankklänningidéerna som jag vill dela med dig. De är extremt lätta att dra av. Låt oss testa dem och ha kul med att forma dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*