Peeptoes

Peeptoes

Tittår blir mer och mer populära och är nästan ett måste för dagens modemedvetna kvinna. Damskor är en variant av pumparna, med skillnaden att de har en liten öppning framtill så att tårna är delvis synliga. Det finns tår i alla möjliga material så att de kan kombineras med jeans och klänningar – oavsett om de är eleganta eller eleganta.

Klassificering av kategorin Peeptoes

Peep-tår representerar en speciell variant av damskor och kännetecknas särskilt av deras främre skodel. Till skillnad från konventionella pumpar är dessa utformade för att vara öppna, vilket gör kvinnans tår synliga.

Främst för att detta ses av många kvinnor som särskilt estetiska och fashionabla, har tårna varit tillbaka på modet de senaste åren och är en av de måste i skorna, särskilt på sommaren. De var redan en skotrend på 1940-talet, men föll sedan i glömska innan stjärnor och starlets runt om i världen återupptäckte dem och de betraktas nu som toppmodet igen.

Versioner

Peeptoes finns i många olika versioner. Dessa är vanligtvis typiska pumpar med runda, i detta fall öppna tå, och olika hälhöjder. Det finns dock också peep-toe-modeller med nuvarande kilklackar eller ballerinor i peep-toe-mönster.

möjliga kombinationer

Du kan kombinera Peep med nästan vilken outfit som helst, vilket gör den väldigt mångsidig och alltid elegant.

Peeptoes passar vanligtvis alltid och är alltid en fashionabel blickfång på kvinnans fot. Dessutom får deras feel-good-faktor inte glömmas bort, för speciellt på varma dagar är de mycket bekvämare och bekvämare att bära än pumpar med slutna tå.

Köp Dolphin Miles Women's Peeptoes på Amazon.
50-talet Jasmine Wedge Peeptoes i Bla
Prada Bronze peeptoes med paljetter Heels Leather, Other Golden.
Michael Kors Pumps / Peeptoes Leather in Blue - Second Hand Michael.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*