Peep toe ballerinor för kvinnor

Peep toe ballerinor för kvinnor

Ballerinor har länge varit en av sommarens klassiska och mest populära skor. Problemet: om du bryr dig och ändrar färg på Tånaglar på klädselnTyvärr visas detta aldrig i ballerinor. Lösningen på problemet: Peeptoe ballerinas!

Visa tårna!

Egenskaperna hos dessa skor är nästan självförklarande med namnet. Förutom de klassiska ballerinaegenskaperna – platta sulor, öppna spann, enkel design – Dessa specialmodeller har en öppen tålåda, allmänt känd som en tå. Det som tidigare varit en del av vissa pumpar under lång tid finns nu i många olika skomodeller. Fotkängor, stövlar, fotkängor och till och med ballerinor visar nu mod för klyftan och är inte stolta över att presentera perfekt målade naglar.

Förutom de grundläggande egenskaperna har peep toe ballerinaer många andra funktioner som leder till otaliga olika typer i alla storlekar. Speciellt skornas material säkerställer mångfald rätt modell för varje smak redo. Ledande varumärken som buffel Det är dock inte bara läder som älskas. I synnerhet spets och tyg ser till att tårna ser särskilt sommarliga och luftiga ut. Peep toe ballerinor med en avskuren look är särskilt höft.

Dessa modeller har inte bara ett saknat tips utan har även andra ”utskurna” delar. Denna design skapar en look som inte bara är otrolig modern och fint, men också luftigt ljus är. Skorens sommarutseende understryks av ljusa och eleganta färger. Förutom klassiskt svart är vitt och grädde särskilt populära. Metallfärger som guld, silver och brons passar också och matchar det sofistikerade utseendet på peer toe ballerinor.

SHOEROOM21 boutique Skor |  Ladies Open Shank Peep Toe Ballerina.
Vera Wang Skor |  Kvinnors Peeptoe Ballerina Flat Storlek 8 |  Poshma
ny look hawaii gelé silver platta sandaler, New Look vävda Peep Toe.
New Look Woven Peep Toe Ballerina Flat Shoes |  SOM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*