Peep Toe ankelstövlar

Peep Toe ankelstövlar

Vad är peep toe ankel stövlar?

Definition: Kika ankelstövlar (med och utan bindestreck) kommer också att vara Peeptoe ankelstövlar eller Ankelstövlar med öppen tå kallad. Alla dessa villkor är därför inte på något sätt olika typer av skor. Denna typ av sko tillhör kategorin sandaler, så det är en blandning av sandaler och fotkängor. Peeptoe ankelstövlar kännetecknas av följande egenskaper:

  • Tårna är alltid fria.
  • Med vissa skomodeller är klackarna också fria.
  • Du har en högre våg.

Kika ankelstövlar Finns med platta klackar eller med kilklackar, med stilettklackar eller med breda klackar. Om du inte vill ha skor med bara fötter kan du få en under Strumpbyxor locka till sig. Strumpor är tabu för denna typ av sko – som för alla andra skor med öppen tå. Snygga kängstövlar med tå för att ge ett beundransvärt utseende på sommaren, medan välvårdade tånaglar ser bra ut på denna typ av sko.

Konsult

Kombinera ankelstövlar med tå

Denna typ av sko är perfekt för att kombinera med korta kjolar. Peep-toe ankelstövlar bör inte kombineras med byxor som är för långa, eftersom detta döljer det karakteristiska övermaterialet (förutom cigarettbyxor, morotbyxor och harembyxor). Korta byxor, 3/4 byxor eller för olika längder kjolar Perfekt för att kombinera med tår.

Block Heel Peep Toe Ankle Boots #shoeboots Ankle Strap Peep Toe.
Vårmode Armégrön Stretchläder Kvinnor Peep Toe Ankel.
Block Heel Peep Toe Ankle Boots |  Mode sandaler, mode.
Maison Margiela präglade läder Peep-toe ankelstövlar i svart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*