Patched Jeans Outfit Idéer

Patched Jeans Outfit Idéer

Coola barn, bloggare och andra modeinfluencers har hittat vägen att dekorera sina enkla jeans. De satte många olika och färgglada fläckar på dem som de själva kunde välja. Idag ska vi se hur man bär patchade jeans.

Kanske är det nostalgi, men det finns något riktigt vackert med dessa lappade jeans. Från militära jackor till hippietiden försökte alla dekorera sina jeans med små färgglada lapptäcken.
Vissa skulle säga att lapptäcke är ett stort nej när det gäller mode. Nyckeln är dock att vara avslappnad och inte överdriva det.
En annan bra sak med lappar är att du kan tippa dig själv. Om du inte är bekant finns det gott om videor där för att förklara. Du kan hitta många olika outfitidéer i den här artikeln.

Mickey Mouse-lappar

lappade jeans Mickey Mouse
källa
Ja, du läste bra. Och nej, det är inte bara reserverat för 5-åriga tjejer. Du kommer att bli ett coolt barn som försöker bära det här utseendet.
Faux päls som en elegant häftklammer är ihop med en vit kavaj och en flytande blus. Jeansen ger en cool atmosfär, medan metallväskan definitivt är ett uttalande.

Skräddarsydda jeans

patched jeans vän
källa
Jag älskar pojkvän jeans. Deras snitt är smickrande medan de har varit väldigt trendiga i ett antal år. Du kan bära dem vid många olika tillfällen.
Chiara Ferragni bestämde sig för att bära sina färgglada fläckar med en enkel topp och en bomberjacka. Den överdimensionerade pälsen på jackan ger dig en helt cool tjejatmosfär.

Vinterskörd

lappade jeans avskurna
källa
Du trodde att du inte kunde skörda på vintern? Om du är i LA, varför inte? Koppla ihop din grödtröja med lappade skinny jeans med hög midja.
Denna supermodell valde espadrilles med leopardtryck och en brun ryggsäcksväska. Det här utseendet är perfekt för dina dagliga sysslor.

Blå (lappade) jeans – vit skjorta

Patched Jeans Vit T-shirt
källa
Den eviga kombinationen av blå jeans och vit skjorta förstärks med lappar. De täcker en stor del av dessa smala jeans, men de verkar definitivt inte för mycket.
Om du vill vara avslappnad och minimal, para ihop dina patchworkjeans med en vanlig vit t-shirt. Lägg till svarta lägenheter i slutet.

Rosor är tillbaka i stan

lappade jeansrosor
källa
Om du är på bättre humör för mer känsligt lapptäcke på dina jeans kan det här vara en bra outfitidé för dig. Blommotiv är alltid bra idéer, eller hur?
Du kan kombinera dina lappade jeans med röda rosor och matchande korallsandaler och en elegant vit ärmlös blus. Om du vill ha den på sommaren, glöm inte att lägga till en modern och trendig halmsäck.

Bär ett meddelande

Patched Jeans-meddelande
källa
Medan utskrifterna stal all ära på landningsbanan och gatan, kan du göra detsamma med lappar.
Om du vill ha ett meddelande, lämna det på dina jeans! Men överdriv inte det. En mening eller två räcker för att göra ett uttalande med dina jeans med hög midja.

Läderjacka och jeans

Patchwork jeans läderjacka
källa
Varje tjej borde ha en skinnjacka i sin garderob. Och det är ett faktum. Oavsett om det är retro eller modern, kan det också vara i vilken färg som helst. Det är dock en bra häftklammer att utforma med någon annan.
Patchade jeans kombineras med en kort skinnjacka, en tryckt T-shirt och coola maskulina Oxfordskor.
Denna look är perfekt för vardagskläder.

Bikerjacka och lappade jeans

lappad jeans bikerjacka
källa
Bikerjackor är utmärkta om du vill förvandla din outfit till en blickfång. Den här randiga ser attraktiv ut. Att para ihop den med patchwork-jeans ger dig några fler poäng. Men överdriv inte det. Låt dina fläckar vara coola, men inte för att täcka dina jeans.

Statement stövlar

lappade jeans uttalande stövlar
källa
Det är alltid bra att ha ett bra par stövlar i din garderob. Vissa modeller är dock meningsfulla. Du kan bära dem med den mest oväntade kombinationen och ändå se väldigt attraktiva ut.
Dessa stövlar sätter lappade jeans och läderjacka i den andra planen. De är väldigt intressanta och supercoola att blanda med.

Mörka jeans

lappade jeans fedora
källa
Mörka jeans ser mer sofistikerade ut än vanliga. Du kan till och med bära dem på jobbet eller till ett affärsmöte. De ser snygga ut även om de är prickiga. Om du trodde att du inte kunde bära lappade jeans med smarta kläder hade du fel. Den här tjejen bevisar att du kan.
Hon bestämde sig för lackläderskor, en vit blus och en fedora.

Stjärnor på jeans

lappade jeansstjärnor
källa
Du kan bära stjärnor på jeans! De ser unga ut men är också väldigt eleganta. Om du inte är ett fan av färgglada fläckar, gå till dessa svarta stjärnor.
Kombinera den med en vit t-shirt och voila! På mindre än 10 minuter framför en spegel har du en minimalt elegant outfit.

Graffiti-lappar

Patchwork Jeans Graffiti
källa
Den geometriska kavajen tillsammans med pojkvänjeansen ger en fantastisk och väldigt cool outfitkombination.
Denna snygga It Girl bär den här kombinationen som en vardaglig outfit. Du kan dock förvandla denna look till en fantastisk, elegant kombination. Lägg till lite smycken, byt ut den här tryckta t-skjortan mot en blus, så går du!

Flanell knapp-ned och fläckar

Patched jeans flanellskjorta
källa
Flanellskjortor och knappar är kanske en av de mest bekväma och mångsidiga kläderna. Du kan forma dem med dessa smala jeans för ett super smickrande utseende. Glöm inte att trycka ner din knapp. Lägg till en stor röd tote väska och matchande remmar sandaler.
Denna look är en perfekt idé för vardagskläder.

Excentriska lappade jeans

lappade jeans rosa lapptäcke
källa
Paljetter och rosa färg på dina jeans är inte något du kan se varje dag. Allt är dock möjligt med denna italienska modeflicka.
Hon bestämde sig för lapptäckejeans, en vit T-shirt och en lång grå kappa. Turkosklackar, överraskande, passar bra med rosa fläckar.

Så vad väntar du på? Hitta några plåster för att ta på dig jeans och komma till jobbet, älskling! Dina jeans får ett helt nytt utseende som du kommer att älska!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*