Påskkonsolborddekor

Påskkonsolborddekor

Oavsett om du har en konsol i entrén eller i vardagsrummet, klä upp den för olika årstider och kanske också för semestern för att göra din inredning mer personlig och cool. Tänk först på stilen på ditt utrymme för att välja rätt inredning. För det andra, välj de föremål du gillar: kaniner, fåglar, bon, ägg, fågelburar och gröna och blommor – konstgjorda eller verkliga, det beror på om du vill ha en mer permanent dekor eller inte. Låt oss nu titta på några idéer om hur du dekorerar ditt konsolbord till påsk.

Blommor och grönska

Blommor, gröna och mossa är verkligen en vår och påsk sak. De är perfekta för att dekorera din konsol under våren och påsken. Du kan lägga några blommande kvistar i en vas, odla vårlök i krukor, göra gröna kransar och mossbollar. Du kan använda dem alla samtidigt, lägga till några ägg och kaniner och voila!

Ägg

Ägg är en symbol för påsken och kan inte bara användas som en godis utan också som en dekoration. Du kan välja de vanliga målade äggen, lera eller till och med kvicksilverglas. Lägg dem på stativ, i glas, korgar, bon, gör kransar, kransar och banderoller. Gör ett påskträd av grenar och häng några äggdekorationer på det, skapa olika skärmar med kaniner, mossa och blommor.

Kaniner

Kaniner är också bra för påskdekorationer och passar bra med alla ovanstående dekorationer: mossa, gröna, blommor, olika figurer och ägg. De kan vara porslin, trä, mossa och till och med som kransar och konstverk.

Andra idéer

Bo, konstgjorda fåglar, fågelburar, kors och många andra idéer kan användas för att dekorera påskkonsolen. Krukväxter, lökar, blommor, blomhuvuden och artificiellt blommande grenar är välkomna att ge ditt rum en påsklig touch. Du kan också lägga till påskdesserter, ägg och drycker i konsolen för att skämma bort alla.

25 söta sätt att utforma din konsol till påsk - DigsDi
Påsk- och vårdekor i matsalen |  Älskling vi är Ho
25 färska vårkonsolborddesignidéer |  Vår påsk dekor.
25 söta sätt att utforma din konsol till påsk - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*