Parisiska badrumsinredningsidéer

Vi är jerks för parisisk stil! Detta är en vacker kombination av sofistikering, vintage möter samtida skönhet och tidlös elegans som alltid fungerar. Hur skapar du ett rum med parisisk känsla i ditt hem? Vi har redan delat några idéer om vardagsrum i parisisk stil och idag tittar vi på badrummen.

Färger

Om du vill ta med parisisk stil i ditt badrum, gå till svartvita, neutrala eller kanske vita och några mörka accenter. Gå inte för mycket med svarta eller mörka detaljer, lägg till några av dem för ett kontrasterande utseende. Om du föredrar mjukare nyanser och utseende, gå neutralt: krämigt, elfenben, ockra och andra nyanser som dessa, men lägg fortfarande till svart eller brunt.

Möbler / vitvaror

Om du vill göra ett uttalande är ett underbart klo fotbad ditt val. Du kan också prova ett modernt badkar, oval eller annan form, om du föredrar ett modernare utseende. Ett duschrum är också en bra idé, forma det i svartvitt, med rutigt golv eller bara några mönster. Låt oss stanna kvar vid möblerna nu. Detta är ett måste för alla badrum inklusive en parisisk. Välj ett snyggt vintage fåfänga- eller konsolbord, ett snyggt slutbord och kanske till och med några stolar eller sminkbord – parisisk betyder sofistikering, ditt badrum ska inte bara vara ett badområde.

dekor

Parisinredning handlar om små men väldigt eleganta dekorationer – konstverk, skulpturer, eldstäder (eller till och med fungerar!) Eldstäder, eleganta speglar. De kan levereras i utsmyckade eller bara eleganta guldpläterade ramar. En vacker och sofistikerad ljuskrona är ett måste – det kan vara vintage eller samtida, det är helt upp till dig, men det borde finnas en. Få fler idéer nedan och bli inspirerad!

Varm!!!!  Paris |  Paris badrumsdekor, Paris badrum, Rosa.
Weekend i Paris |  Paris badrum inredning, Paris tema badrum.
Girls Paris temabadrum |  Paris badrumsdekor, Paris-tema.
25 Eleganta parisiska badrumsinredningsidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*