Pareos

Pareos

Om du inte vill synas i en bikini på stranden kan du täcka dina ben och höfter med en lekfull halsduk. Så kallade pareos erbjuder också ett brett urval, från långa kjolar till strandklänningar.

Klassificering av kategorin pareos

I flera år har pareos varit mycket populära som tillbehör på sommaren med många kvinnor i alla åldrar. Allt detta är handdukar som löst kan knytas runt höfterna eller kroppen. Dessa kan vara handdukar i många olika färger, mönster och storlekar.

Funktioner och bäralternativ

Gemensamt för alla är att de båda fungerar som fashionabla blickfångare och är väldigt praktiska. De bärs huvudsakligen i kombination med en bikini eller baddräkt på stranden och som ett trendigt tillskott till en baddräkt är de inte bara banbrytande utan spelar också optimalt runt bärarens figur.

Om du som kvinna på stranden eller i poolen inte bara vill vara klädd i en bikini eller baddräkt och istället inte vill visa för mycket hud är pareos idealiska, särskilt skinkorna, ben och höfter i ett moderiktigt hem.

Från kjol till strandklänning

På detta sätt tjänar de som ett slags ersättning för en kjol, men lämnar huden under tyget igenkännlig, eftersom halvtransparenta tyger och silkeslen tyger vanligtvis används för produktion. En pareo kan dock vanligtvis användas på mer olika sätt eftersom det finns olika bindningstekniker som gör det möjligt att binda en pareo, liksom en kjol i olika längder och en strandklänning.

come indossare un pareo lungo - collection201.it |  Mode .
20 Pareos que una sirena como tú va a querer tener |  DIY mode.
Tropical Breeze Pareo |  Pareos, Haw
Pareo Island Palapalai Fern Vit & Grå Premium Handtryckt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*