Pälskrage läderjacka

Pälskrage läderjacka

Läderjackor ser ofta mörka och svala ut, men så är inte fallet med läderjackor med pälskrage. De har en feminin och elegant touch som kommer med mörkret. Ibland tycker jag även att läderjackor med pälskrage är mer klädda för människor som inte har den mörka och coola faktorn i sin karaktär. För att till och med göra det lättare för dig att utforma dem har jag sammanfattat några av de bästa sätten att bära skinnjackor med pälskrage. Låt oss titta på dem nu och se om det finns några idéer du kanske vill prova.

Svart skinnjacka med pälskrage och rippade jeans


källa

Ett sätt att naturligt bära en skinnjacka med svart pälskrage är att bära den med något grovt för att balansera jackans feminina element. Bär till exempel pälskragen med en grå överdimensionerad t-shirt och svarta jeans. Lägg till ett par svarta fotkängor i ditt utseende.

Bär den med svarta skinny jeans och fotkängor

svarta skinny jeans ankel stövlar
källa

En sak jag älskar med pälskragen är att pälskragen verkligen kan krydda en helt svart outfit. På ett sätt blir det en mörk outfit till något lättare och varmare. Som ett exempel på en sådan helt svart outfit, använd den svarta skinnjackan med en svart tröja, svarta skinny jeans och läderstövlar.

Använd den med en krämfärgad stickad tröja med svarta leggings

gräddfärgad stickad tröja svarta leggings
källa

Du kan också mildra tonen i en läderjackoutfit så att du kan bära den som en avslappnad streetoutfit. Kombinera läderjackan med en krämfärgad stickad tröja med hög hals, svarta leggings och sneakers. Knyt en rutig flanellskjorta runt midjan för en avslappnad twist.

Läderjacka med svart pälskrage

Läderjacka svart pälskrage
källa

Här är en skinnjacka med en svart pälskrage istället för en lätt. I så fall vill du antagligen inte ha svart. Kombinera istället läderjackan med en grå, överdimensionerad stickad tröja. Använd svarta skinny jeans och svarta klackar med öppna tår för skinkorna.

Använd den med en vit tryckt t-shirt och blå skinny jeans

vit tryckt t-shirt blå skinny jeans
källa

Här är en outfit som visar hur du skulle se ut om du skulle byta ut en typisk skinnjacka med en med en pälskrage. Du kan tänka dig att detta fortfarande skulle vara en snygg outfit om den bestod av en vit t-shirt, en svart läderjacka och skinny jeans. Med läderjackan med pälskrage har kläderna nu mer djup och elegans.

Använd den med en grå skiftklänning och svarta knähöga stövlar

grå skiftklänning svarta knähöga stövlar
källa

För att utforma en motojacka med en svart pälskrage kan du kreativt kombinera den med en grå skiftklänning för ett överraskande feminint utseende. För att se ännu mer elegant ut, ha på dig ett par svarta läderstövlar med knä.

Läderjacka med senapsgul pälskrage och rosa tröja

Läderjacka med senapsgul pälskrage
källa

Efter att ha pratat om så många svarta skinnjackor, låt oss prata om läderjackan med senapsgul pälskrage. Du kan enkelt kombinera jackan med rosa stickade tröjor och svarta skinny jeans. Använd svarta ankelremklackar för att komplettera utseendet.

Bär med grå t-shirt & camo skinny byxor

grå t-shirt camo skinny byxor
källa

För en tuff look kan du bära den svarta pälskragejackan med en figur-kramande grå t-shirt och smala camo-byxor. Använd svarta stridsstövlar för extra grovhet och seghet.

Använd den med vinröda skinny jeans

Burgundy skinny jeans outfit
källa

Det är en intressant sak som jag märkte om många outfitidéer. När du bär något som har några unika detaljer, som läderjacka med pälskrage, kan du ofta få ett bra resultat genom att bära den med en viss färg. Som ett exempel kan du bära skinnjacka med pälskrage och vit topp, liksom de sällan sett burgundy skinny jeans. Lägg till lite karaktär i din outfit med svarta läderstövlar.

Svart skinnjacka med pläterad midi-flare kjol

svart läderjacka pläderade midi flare rock
källa

För ett elegant utseende kan du bära en pälskragejacka med kjol. Använd till exempel den svarta läderjackan med en svart topp och en ljusrosa, högvävd plädningskjol. Använd ett svart bälte och svarta ballerinaskor för att hålla din outfit i balans.

Läderjacka med en brun pälskrage och en minikjol i svart läder

brun pälskrage läderjacka svart kjol
källa

Bär en läderjacka med en brun pälskrage, en vit topp och en svart minikjol i läder för en snygg läder-på-läder-outfit. För skorna rekommenderar jag att du bär svarta fotkängor eller knähöga stövlar för att hålla det coola och snygga utseendet konsekvent.

Bär med grön t-shirt & plånbok

grön t-shirt plånbok outfit
källa

För ett lågprofiligt utseende är ett svart och grönt utseende ett bra val eftersom det inte är för prickigt och ändå ser väldigt trevligt ut. Bär en läderjacka med en svart pälskrage och en överdimensionerad grön t-shirt på toppen. Använd svarta skinny jeans med vita klackar för skinkorna. Bär en elegant grön handväska för att matcha den gröna t-skjortan och hålla outfit i bättre balans.

Svart skinnjacka med Heather Grey V-ringad klänning

svart läderjacka fläckig grå V-ringad slida klänning
källa

Här är en minimal outfit som du kan ha på dig vid ett halvformellt eller till och med ett formellt tillfälle. Bär bara en ljunggrå, vävd slida klänning med en V-ringning som matchar skinnjackan med en svart pälskrage. För skorna skulle jag rekommendera att du bär ett par svarta sandaler med rem.

Använd den med en vit stickad tröja med tröja

vit turtleneck med turtleneck
källa

För en energisk och sexig look kan du bära en vit stickad tröja med en sköldpaddshals och en svart skinnjacka till toppen. Kombinera dem med marina skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet i stil.

Hoppas du tyckte om att läsa om läderjacka pälskrage outfit idéer. För att vara ärlig tror jag inte att du behöver mycket hjälp med just detta ämne, eftersom dessa jackor är ganska lätta att utforma. Jag är säker på att dessa outfitidéer jag nämnde kan inspirera några av er att komma med egna outfitidéer som passar bäst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*