Pälskrage Denimjacka

Jag vet att det finns så många av er som bara älskar att ha på sig jeansjackan. Jag är definitivt också en av er. Jag älskar det eftersom det är så mångsidigt att det ser bra ut med många olika kläder i olika stilar. Har du funderat på hur du lägger till en touch av elegans i jeansjackan för att krydda din outfit ännu mer? Om du gör det, har du kommit till rätt ställe. I det här blogginlägget ska jag prata om pälskragen denimjacka. Jag håller på att ge dig en lista över de bästa sätten att bära den på. Låt oss titta på dem nu.

Jeansjacka med pälskrage, randig T-shirt och brun corduroy kjol


källa

Även om det är riktigt säkert att para ihop en jeansjacka med jeans, kommer jag att ge dig en mer unik outfitidé för att överraska dig lite. Denna outfit består av en mörkblå och vit randig T-shirt och en jeansjacka med en pälskrage för toppen. På undersidan består den av en brun corduroy kjol med en knappknapp, en sällsynt produkt som passar perfekt med en jeansjacka. Jag skulle rekommendera att du bär ett par typiskt vita och svarta Converse för att ge denna välbalanserade outfit en avslappnad känsla.

Använd den med en vit topp och svarta skinny jeans med hög midja


källa

Gå tillbaka till det typiska sättet att bära en jeansjacka, para ihop pälskragen med en vit t-shirt och svarta skinny jeans med hög midja. Använd ankelstövlar i brunt läder för att ge stil till din outfit.

Oversized denimjacka med en svartvit randig stickad tröja

överdimensionerad denimjacka svart och vit stickad tröja
källa

Jag är ett fan av den draperade jackan över axeln. Jag tycker att det är ett elegant sätt att bära en typisk jacka. Som exempel kan du ha en svartvit randig stickad tröja med en överdimensionerad jeansjacka över axlarna. Kombinera dessa bitar med skinny jeans och läderstövlar. Alla dessa bitar ser bara så bra ut när de sätts ihop och gör kläderna till en bra klädsel för vänner och till middag.

Bär med en helt vit outfit

helvit outfit med jeansjacka med pälskrage
källa

Det är inte vanligt att ha på sig en jeansjacka med en helt vit outfit, men det finns ett snyggt sätt att göra det. Eftersom denimjackan har några vita detaljer, nämligen den vita pälskragen, smälter denimjackan mer naturligt in i den vita västtoppen och den vita mager jeansutrustningen. Du kommer sannolikt att vilja ha på dig något annat än vita sneakers för att undvika en obekväm balanserad outfit. Ett par svartvita kausala samtal borde vara ett utmärkt val för skorna.

Bär med vit t-shirt och svarta leggings

vit t-shirt svarta leggings stridsstövlar
källa

I en värld där leggings ska bäras direkt bakom jeans kommer jag naturligtvis att undersöka möjligheten att para ihop leggings med en jeansjacka med pälskrage. Resultatet verkar ganska naturligt och anständigt. Bär bara jeansjackan med en vit t-shirt och svarta leggings. Använd svarta stridsstövlar för att ge en snygg touch. Du kan hitta fler outfitidéer för sådana skor i vårt blogginlägg om styling av stridsstövlar.

Jeansjacka med pälskrage, leggings och mockaskor

Jeansjacka i mockaskinn med pälskrage
källa

I likhet med föregående outfit är den här också de svarta leggingsna. Om du lägger till en grå stickad halsduk i outfit kan du omedelbart få dig att se mer feminin och bräcklig ut. För att bättre matcha det damliknande utseendet, byt ut stridsstövlarna med ett par grå mockaskor.

Ljusblå jeansjacka med pälskrage

ljusblå jeansjacka pälskrage
källa

För ett mer uppfriskande utseende behöver du bara tona ner nyansen genom att välja en ljusblå jeansjacka. Den vita pälskragen med den ljusblå färgen ger outfit en ganska feminin känsla. Bär bara jackan med en vit skjorta, smala jeans och svarta läderstövlar för det bedårande avslappnade utseendet.

Bär med en helt svart outfit

helt svart jeansjacka
källa

Här är en enkel outfitidé som utforskar hur jeansskjortan ser ut med en avslappnad helsvart street outfit. Bär pälskragen denimjacka med en svart t-shirt och rippade beskurna, smala jeans. Lägg till en svartvitt Converse till din snygga outfit.

Använd den med jeansshorts och svarta leggings

Jeansshorts svart leggings outfit
källa

Denna outfit visar hur man använder skiktning på ett briljant sätt. För toppen bör du ha en svartvit randig t-shirt som är något längre än den korta jeansjackan som du bär över skjortan. Använd jeansshorts med svarta leggings och svarta och vita Converse för skinkorna. Du kan också bära en ljusgrå stickad mössa som passar perfekt till pälskragen.

Använd den med korta jeans och svarta stövlar

korta rippade jeans svarta fotkängor
källa

Här är en unik denim-på-denim-outfit. Bär en svart topp med V-ringning och en jeansjacka med pälskrage. Använd dem med jeans i hög midja och svarta mockaskor.

Bär med en svart blommig chiffong minikjol

svart blommig chiffong mini kjol outfit
källa

För en glamorös tjej bredvid kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt och jeansjacka med pälskrage och en söt svart chiffongkjol med blommönster. Använd svarta chelsea stövlar med denna outfit.

Mörkblå jeansjacka med pälskrage och svart läder kjol

mörkblå jeansjacka svart läder kjol
källa

För ett elegant och snyggt utseende kan du bära en mörkblå jeansjacka med pälskrage och en minikjol i svart läder. Bär med dessa bitar en svart tröja med rund hals, strumpor och svarta spetsiga stövlar.

Bär med en svart skjortklänning och fotkängor

svarta ankelstövlar med skiftklänning
källa

För dig som gillar en avslappnad och luftig känsla av en skjortklänning, kan du bära en svart med en jeansjacka och fotkängor.

Oversized denimjacka med svart pälskrage

överdimensionerad jeansjacka svart pälskrage
källa

Denimjackan är unik jämfört med de nämnda. Den har en svart pälskrage och bärs som en överdimensionerad jacka över en helt svart outfit. Ett uttalande bälte gör din outfit ännu mer iögonfallande.

Ljusgrå tröja med svarta leggings

ljunggrå tröja svarta leggings
källa

För en outfit som ser mysig och snygg ut kan du bära en gråmelerad tröja med en jeansjacka till toppen. Använd svarta leggings och fotkängor för skinkorna för att komplettera denna minimalistiska outfit.

Här är några av de bästa sätten att utforma en pälskrage denimjacka som jag just delade med dig. Om du gillar detta blogginlägg, kolla in tusentals andra idéer som finns på webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*