Pälsfodrade idéer för parkjackor

Idag ska jag prata om något som lätt kan få dig att se snygg och till och med pojkig ut. Det är perfekt att bära som en del av din street outfit. Och den här häftiga produkten är de pälsfodrade idéerna till outfit för parkjackor. Jag hänvisar till rockar fodrade med fuskpäls istället för de faktiska pälsrockarna. Det är väldigt enkelt att utforma och ta bort det. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för en pälsfodrad parka-outfit och jag ska visa dig nu.

Parkakavaj med grått pälsfoder och vit och svart tröja


källa

För att starta den här listan över coola och luftiga outfitidéer ska jag visa dig en mycket snygg outfit som är super lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå pälsfodrad parka med vit och svart blocktröja och svarta skinny jeans. Använd svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Svart västtopp med scoopringning och parka med pälsfoder

svart väst topp med scoop halsringning och päls fodrad parka kappa
källa

Här är en sexig och mörk outfit med låg nyckel som är perfekt för en tjejkväll när du hellre ser snygg ut än ladylike. Bär en svart linne med rund hals och en grön pälsfodrad parka för att slutföra denna outfit. Kombinera dem med leggings i svart läder och svarta mockaskor för att se extra snygga och mörka ut.

Marinblå pälsfodrad parka med grå väst och jeans

Parkacover med mörkblå päls, grå väst och jeans
källa

Detta är ett mycket mer balanserat och mysigt utseende som fungerar bra för kontoret. Bär en blå skjorta med knäppning, grå väst och en marinblå pälsfodrad parka på toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans med muddar och svarta stövletter i läder för att se snygga och lite pojkiga ut.

Kamelfodrad parka med svart och vit randig T-shirt

Kamelfodrad parka med svart och vit randig T-shirt
källa

För att uppnå ett mysigt och snyggt utseende kan du bära en horisontellt randig svartvitt långärmad t-shirt med en kamelfodrad parkajacka till toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta läderstövlar. Du kan också bära en grå stickad hatt för att ge en fin touch till utseendet.

Ljusrosa parka med vit tröja

ljusrosa parka med vit tröja
källa

För att skapa en mycket kausal och flickaktig outfit som får dig att se mer tilltalande och attraktiv ut, kan du bära en vit stickad tröja med en ljusrosa lång pälsfodrad parka. Kombinera dem med svarta rippade skinny jeans och ett par svarta och vita canvas sneakers med låg topp för att se avslappnad och snygg ut.

Grå parkajacka med en helt svart outfit

grå parka med helt svart outfit
källa

Ett väldigt platt, men ändå snyggt sätt att klä sig på är att bära en helt grå-svart outfit. Till exempel kan du bära en svart t-shirt med svarta, kraftigt rippade skinny jeans för att se snygg och mörk ut. Bär en grå pälsfodrad parka över dessa bitar för att mildra allvaret lite. Slutligen ha på dig ett par svarta stövletter i läder för att göra kläderna i stil.

Parkacover med grönt pälsfoder, vit tryckt t-shirt och svarta minishorts

Parkacover med grön päls, vit t-shirt och svarta minishorts
källa

För att få ett lite mer avslappnat utseende, försök att bygga en outfit runt en vit tryckt t-shirt. Du kan para ihop den med svarta minishorts och en parka med grön päls. Använd svarta skinny jeans och svarta stövletter i läder för att avsluta din outfit i stil. Du kan också ha en svart stickad hatt för att ge ditt utseende karaktär.

Camo pälsfodrad parkajacka med huva med vit blus

Pälsfodrad parkjacka med huva med vit blus
källa

För de av er som tycker att dessa monokromatiska rockar inte är tillräckligt färgglada för din smak, prova den här kamouflage parkojackan med huva. Kombinera den med en vit blus, svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att se snygga och lite pojkiga ut.

Grön lång parka med vit t-shirt

grön lång parkajacka med vit tryckt t-shirt
källa

För dig som är smal och smal kan du bära en parkjacka få dig att se ännu smalare ut och till och med ömtålig på ett bra sätt. För att uppnå denna effekt kan du bära en vit tryckt t-shirt med svarta skinny jeans. Bär en lite överdimensionerad och lång parka över dessa bitar. Avsluta klädseln vardagligt med vita sneakers.

Grå lång parka med blå jeansshorts

grå lång parkajacka med blå jeansshorts
källa

Ett enkelt litet knep för att få dina ben att se längre ut är att helt enkelt bära en lång kappa med en mini-shorts. I det här fallet kombineras blå mini-jeansshorts med en grå parka med lång päls. För resten av kläderna, ha en svartvit randig t-shirt och vita sneakers.

Parkakavaj med grått pälsfoder, svart skjorta och rutig halsduk

Parkacover med grå päls, svart skjorta och rutig halsduk
källa

Detta är en väldigt lågmäld outfit som du kanske vill ha på dig när du shoppar eller när du stannar vid grannens. För att forma denna outfit kan du bära en svart t-shirt med ett svart och rött rutigt ärr och en grå parka-kappa till toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera denna avslappnade street outfit.

Parka med huva med svart tröja och stövlar

Parka med huva med svart tröja och stövlar
källa

Tack vare den bruna parkjackan med päls med huva och pälsfoder kan denna outfit se snyggare ut än de som redan nämnts. Du kan kombinera kappan med en svart tröja med rund hals för toppen. Bär dem med blå skinny jeans och svarta mockasko stövlar för att avsluta din outfit i stil.

Parkacover fodrad med brun päls och rippade jeans

Parkacover med brun päls och rippade jeans
källa

För att se väldigt avslappnad och snygg ut, här är en street outfit som kan hjälpa dig med det. Bär en svart tryckt tröja med en lång brun päls med brun päls på toppen. Kombinera dem med blå, kraftigt rippade skinny jeans. Använd svarta läderstövlar för att komplettera din outfit i stil.

Här är några riktigt fina pälsfodrade idéer med parkjackor som är väldigt lätta att ta av. Du behöver inte ens vara i god form för att se bra ut med dessa kläder. Testa dem och se om de kan få dig att se snygg och luftig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*