Pallhyllor och rack

Pallhyllor och rack

Vi fortsätter att dela med dig av några idéer om vad du ska göra med dina gamla pallar, och dagens sammanslagning ägnas åt förvaringsenheter – stående och vägghyllor och hyllor för varje rum. För att bygga hyllor måste du först ta bort dina pallar och sedan använda detta trä för att göra hyllor. Pallhyllor ger en rustik känsla i alla rum och kan användas var som helst – även om ditt utrymme inte är rustikt, kommer de flesta dekorationsstilar att innehålla en rustik bit. Låt oss ta en titt på några idéer.

Vägghyllor

Skala av dina pallar för trä och bygg en bit som passar ditt utrymme! Det kan vara en badrumshylla med en handduk, toalettpappersförvaring och lite utrymme för krukväxter eller ett konstverk (inredningen är också bra för små utrymmen!), Det kan vara en bekväm platshylla för ditt kök eller en fler- tier vinställ för flaskor och till och med en hållare för glasögon och andra saker. Gör en bekväm ingångshylla för att lagra kepsar, hattar och krokar för kläder och väskor. Om du har ett barn, skapa några dagisbokhyllor och måla dem i en ljus nyans. Färg och måla hyllorna så att du passar ditt rum perfekt.

Andra hyllor

När du har tillräckligt med utrymme för en hylla, gör du en vanlig pallträ – till ett badrum, entré, kök, matplats eller annat rum. Om du inte bara vill öppna lagring, skapa några korgar eller lådor för att matcha och voila. och igen – färgning och målning av lagringsenheterna är helt upp till dig.

Pall Rac
Pallställshyllor till salu (nya och begagnade priser) |  SJF.c
pallhylla |  Pall DIY, DIY pallmöbler, Trä.
DIY industriellt pallställ för tunga arbetsbänkar för ett garage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*