Paljettgrimma Top Outfit Idéer

Paljettgrimma Top Outfit Idéer

För de av er som vill se reserverade sexiga och prickiga ut på en cocktailparty kan man bära paljettgrimtopp och det hjälper dig vanligtvis att göra det på ett mycket naturligt och vackert sätt. Oavsett om du gillar den tunnare, beskurna grimtoppen eller den lättare skalbara grimtoppen, kan du verkligen sticka ut från mängden. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt bra idéer för en topp-palettgrimdräkt för dig. Låt oss titta på dem nu.

Halvlång topp i silver med svart minikjol med sidoslits


källa

Låt mig börja den här listan över snygga och attraktiva outfitidéer med en relativt minimal cocktailparty. För att forma denna outfit kan du bära en silverkroppad halter-topp med paljetter och en svart hög midja med hög slitsfigur som kramar minikjol. För skorna, ha ett par silverklackar med öppen tå för att slutföra kläderna med klassen.

Halvhalsad topp i silver med djup V-ringning och svarta minishorts

silver paljett grime topp med djup V-ringning och svarta mini shorts
källa

Detta är en sexig men ändå edgy outfit som kan passa för dig som har en stark attityd. För att forma denna outfit kan du bära en halstopp i silver med paljetter i halsen med en djup V-ringning och svarta denimskyskrapor mini-shorts. Bär svarta stövletter i läder med en svart filthatt för att avsluta din outfit i stil.

Halvlång topp med paljetter och silver- och guldmönstrade vita vidbyxor

Paljettopp i topp med silver- och guldmönster och vita byxor med vida ben
källa

För att forma denna uppfriskande och eleganta cocktailparty-outfit kan du bära en halstopp i silver och guld med paljetter och vita byxor med hög midja. Bär ett par svarta ankelband för öppen tå för skorna. Det här är perfekt för dig som vill se vackert ut på en cocktailparty men inte vill ha snygga cocktailklänningar.

Svart och silver grimma topp med en djup V-ringning och en hög siden kjol

svart och silver grimma topp med djup V-ringning och hög siden kjol
källa

Detta är en annan outfit som kan få dig att se snygg och lågmäld sexig på samma gång. Bär en svart och silvermönstrad halter-topp med en djup V-ringning och ett paljettermönster. Koppla ihop den med en svart mini sidenkjol för att se snygg och snygg ut. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Halvlång topp med roséguld och svarta slim fit-byxor

Halvhalsad topp i roséguld med svarta smala byxor
källa

För de av er som älskar att klä sig som en minimalist, det här är den outfit man vill ha på sig för ett cocktailparty. Bär en glänsande topp med paljetter i roséguld för toppen. Kombinera den med svarta smala byxor för att se snygga och rena ut. Ett par svarta ballerinaskor för skorna kompletterar detta utseende.

Silver- och svartmönstrad metallgrå topp med högblått jeansshorts

silver- och svartmönstrad metallgrimtopp med blå jeansshorts
källa

Det här är en ungdomlig outfit som kan bäras som en cocktaildräkt med kantlinjer. Till toppen kan du ha en svart och silver paljett grime topp. Koppla ihop den med en ljusblå denimshorts med hög midja. Bär ett par silverhöga klackar för skorna för att ge utseendet en elegant touch.

Svart mock-hals paljett beskuren halterneck topp med byxor i smal passform

svart, kort snittgrimma topp med paljetter hals och smala byxor
källa

För dig som jobbar hårt för att få en smal midja, här är en minimal outfit som gör att du kan visa upp ditt resultat naturligt. Bär bara en svart halstopp med paljetter. Kombinera den med svarta byxor med hög midja och smal passform. Bär en svart ankelrem med öppen tå för att se elegant och minimalistisk ut.

Guldklippt paljettopp med en midikjol i elfenben

guldskuren halterneck med paljetter och elfenbensfärgad midikjol
källa

För att uppnå detta iögonfallande och något mogna utseende kan du börja med den beskurna grimtopptoppen med guld paljetter. Koppla ihop den med en benvit, figurkramande midikjol för att visa upp några kurvor. Använd ett par ljusrosa ankelband för öppen tå för skorna för en damliknande touch.

Kort tanktop i silver med svarta skinny jeans

silverlinne i silver med svarta skinny jeans
källa

För dig som vill visa den kantiga sidan i dig själv, här är en snygg och lite mörk outfit som kan hjälpa dig med det. Bär en kort silvergrimtopp med paljetter för toppen. Koppla ihop den med ett par förstörda smala jeans. Använd svarta läderstövlar för att se ännu snyggare ut.

Svart, smal passform med paljetter i grimma med läderjackor

svart, smalskuren paljettopp med läderjackor
källa

För att se minimalistisk och snygg ut samtidigt är det bra att ha på sig ett par leggings. För att forma det mörka och coola utseendet kan du bära en svart smal passform med paljetter och paljetter och skinniga skinnbyxor i svart. Bär ett par svarta mockaskor för att avsluta din outfit.

Grimplåt i silver med knäppt fåll och svarta högbyxor

silvergrimtopp med volangfåll och svarta höghusbyxor
källa

För att se ung och ung ut, här är en söt cocktailpartydräkt som du kanske vill prova. För toppen kan du bära en halstopp i silver med paljetter som har en söt och subtil volangdesign. Kombinera den med ett par svarta smala byxor med hög midja. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppna tåband för att se extra långa och smala ut.

Flerfärgad crop top med paljetter och fransar

Flerfärgad topp med paljetter och blå jeans
källa

Denna paljettopp är väldigt speciell. Det är en toppad halter-topp med paljetter, som är fylld med flera färger och ett vertikalt randmönster. Team toppen med ljusblå förstörda pojkvän jeans och svarta ballerinor för en intressant kontrast.

Silver bodycon-klänning i paljetter med halterneck

silver, figur-kramande miniklänning med nackhållare och nackhållare
källa

För de av er som gillar en halter-topp är det stor chans att du kommer att gilla denna variant som är en halter-top-klänning. I detalj är det en silver bodycon miniklänning med paljetter som låter dig visa upp några kurvor. Koppla helt enkelt ihop klänningen med silvermetalliska klackar med öppna tå för att slutföra kläderna.

Hoppas du gillar de bästa idéerna med paljetter, halterneck, som jag presenterade för dig ovan. Dessa blanka kläder kan verkligen få dig att sticka ut från mängden. De kommer att vara roliga att prova på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*