Påfågelstolar för Boho-interiörer

Påfågelstolar för Boho-interiörer

Boho-levande är en livsstil som är mycket populär just nu – det finns många fria människor som känner för att leva på detta sätt. Om du är en av dem och vill leva upp den här stilen också i ditt hem, behöver du boho-mattor, tofsar, marockanska accenter och makram, och eventuellt några vävda och rottingmöbler. En påfågelstol är ett uttalande som direkt kan lägga till en boho-känsla i ditt rum så att du kan få en och utforma den för ditt hem. Var och hur? Här är några idéer.

Neutrala påfågelstolar

Påfågelstolar är vanligtvis inte målade, deras färger och nyanser är ganska naturliga. Det finns många mönster och olika former och storlekar på baksidan så att du kan välja mellan en mängd olika alternativ. Du kan utforma en sådan stol med en lätt eller neutral kudde, en boho- eller folkkudde, filtar, fuskpäls och andra föremål. Om du vill ha en mer modern twist väljer du en rotting påfågelstol som inte ser traditionell ut men ändå ganska frisinnad.

Färgglada och dekorerade påfågelstolar

Om du vill ha något djärvare, svalare, fräschare och lättare, eller om du vill färga eller måla din påfågelstol, gör ett uttalande inte bara i boho-stil utan också i stolens färg. Mörka fläckar eller svart färg gör stolen djärv och modern – den är en idealisk del för ett monokromt rum. Ljusa färger som rost, orange, gul, rosa eller turkos är också perfekta för boho-rum, eftersom boho-hörn ofta är mycket färgglada. Prova den färgglada trådstolens inredning och gör biten ännu djärvare och ljusare. Lägg tofsar och matchande kuddar för ett superljust utseende.

Vintage Peacock Chair Wicker Chair Boho Decor |  Boho stol, Wicker.
25 påfågelstolar för Boho Chic-interiörer - DigsDi
Boho Essentials: Påfågelstol - L 'Essenzia
Påfågelstol 42 |  Boho stol, dekor, Boho chic interi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*