Oxfordskjortkläder

Du kanske tror att en skjorta bara är en skjorta. Hur många sätt kan du utforma det? Hur många typer av skjortor finns det och ser inte alla lika ut? Om du vill vara uppmärksam på detaljer håller du antagligen med om att skjortans struktur och färg kan göra en värld av skillnad. Idag ska jag prata specifikt om Oxford-skjortan. Den är inte lika silkeslen som en siden- eller chiffongskjorta eller så grov som en linneskjorta. Det är någonstans däremellan och är vanligtvis löst. Det här är en relativt avslappnad skjorta som är perfekt för dig som varken är C-nivå eller chef. Vad du kommer att se är några av de bästa oxfordskjortoutfitidéerna för kvinnor som jag har sammanställt.

Ljusrosa oxfordskjorta med blå jeans


källa

För att starta listan ska jag visa dig denna snygga och avslappnade outfit att ha på sig vardagligt på fredagar. Till toppen kan du helt enkelt bära en blekrosa oxfordskjorta med knappar. Koppla ihop den med blå jeans med raka ben och svarta spetsiga klackar. Använd ett brett läderbälte för att ge mer stil till kläderna.

Vit kortärmad oxfordskjorta med svarta, smala chinos

vit kortärmad oxfordskjorta svarta tunna chinos
källa

Om du ser ännu mer avslappnad ut, särskilt på sommaren och våren, kan du ha en kortärmad skjorta istället. Till exempel kan du bära den här vita oxford-kortärmade skjortan med svarta smala chinos för en diskret och enkel affärsavslappnad look. För skorna kan du bära antingen svarta klackar eller svarta loafers för att slutföra kläderna.

Ljusblå oxfordskjorta och ljusrosa skinny jeans

ljusblå oxfordskjorta ljusrosa skinny jeans
källa

För en glad och elegant look, prova en unik färgkombination av rosa och ljusblå. Bär en ljusblå oxfordskjorta för toppen och para ihop den med ljusrosa skinny jeans. Jag rekommenderar att du håller kläderna så minimala som möjligt genom att bära de ljusrosa spetsiga klackarna för att göra denna klädsel endast i två färger.

Vit knapp-up skjorta med marinblå chinos

marinblå chinos vit knapp-up skjorta
källa

För ett unisex och elegant utseende kan du bära en vit oxfordskjorta som är lite överdimensionerad. Fördelen med en lite överdriven skjorta är att du ser smalare och mer bedårande ut. Bär den med marina tunna chinos och svarta ballerinor. Använd ett smalt svart läderbälte för att få midjan att se mer framträdande ut, vilket ger ett smalare utseende.

Blå randig kortärmad skjorta med olivgröna kostymbyxor

blå randig kortärmad skjorta olivgrön kostymbyxa
källa

Denna outfit är förmodligen alldeles för avslappnad att ha på sig på kontoret, men du kan definitivt ha den på ett avslappnat cafémöte eller något liknande. För att uppnå detta superavslappnade utseende kan du bära en blå randig kortärmad skjorta med gröna klänningbyxor och svarta loafers.

Vit knapp upp Oxfordskift med kungsblå chinos

vit knapp ovanför oxford shift kungliga blå chinos
källa

För dig som älskar att bära den vita oxfordskjortan kan du enkelt ändra din stil genom att ha på dig byxor i olika färger. För att till exempel se riktigt skarp och ljus ut kan du kombinera den vita skjortan med kungsblå chinos. Du kan helt enkelt bära dessa bitar med svarta spetsiga tåklackar för att slutföra arbetsutrustningen. Men om du ska ha på dig denna outfit som en gatoutfit, kan du bli kreativ med en svart och vit lågkonversation för att bilda en elegant outfit.

Vit oxford-knäppt skjorta med tvättade jeans

vit oxford knapp upp skjorta tvättade jeans
källa

Detta är ett ikoniskt ingenjörsutseende som faktiskt ser ganska vackert ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit oxfordskjorta med knappar, tvättade jeans med raka ben och svarta balettplattor. Se bara till att skjortan är undanstoppad så att den ser snygg och skarp ut.

Vit skjorta med ljusblå jeansshorts

vit skjorta ljusblå jeansshorts
källa

För en mer avslappnad outfit att ha på sig för att samla och dejta, parade vi en oxfordskjorta med shorts. Bär till exempel en vit oxfordskjorta med ljusblå jeansshorts. Lämna skjortan öppen för att se mer avslappnad och luftig ut. Koppla ihop bitarna med vita sneakers för att se avslappnad och uppfriskande ut.

Rosa och vit randig oxfordskjorta

rosa och vit randig oxfordskjorta
källa

För ett feminint utseende är rosa ofta en bra start. Du kan till exempel ha på dig en rosa och vit randig oxfordskjorta för att se ut damliknande. Du kan helt enkelt bära den med en blå tvättad skinny jeans och ljusrosa spetsiga tåklackar för ett minimalt utseende.

Bär med en blå och vit blommig stiftkjol

blå och vit blommig stift kjol
källa

Om du vill ha på dig något mer färgstarkt eller lekfullt för botten, försök att hålla toppen enkel och enkel. Du kan till exempel ha på dig en vit oxfordskjorta med en blå och vit blommig kjol för att se uppfriskande och ladylike ut. Para ihop outfit med ljusrosa klackar för att komplettera denna outfit som ser både elegant och vacker ut.

Vit skjorta med marinblå silkesduk och jeans

vit skjorta navy silk scarf jeans
källa

För ett snyggt utseende med en elegant twist kan du para ihop en vit oxfordskjorta med en mörkblå silkesduk. Du kan se snyggare ut genom att bära silkescarfen som en DIY choker-halsduk. Kombinera dem med gråtvättade skinny jeans och svarta ballerinaskor för ett enkelt och snyggt utseende.

Lång vit oxfordskjorta med svarta skinny jeans

lång vit oxfordskjorta svarta skinny jeans
källa

För ett snyggt och jämnt pojkigt utseende kan du bära en vit oxfordskjorta som är något längre än en vanlig. Kombinera den med svarta skinny jeans och vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Ljusgul oxfordskjorta med svarta skinny jeans

ljusgul oxfordskjorta svarta skinny jeans
källa

Medan blå och vitt är de mest populära färgerna när det gäller oxfordskjortor, underskatta inte skönheten i en gul. Du kan skapa en avslappnad och uppfriskande outfit genom att ha på dig en ljusgul knappskjorta och svarta skinny jeans. För skorna skulle antingen de svarta balettlägenheterna eller de vita sneakersna fungera ganska bra.

Bär med en olivgrön minikjol

olivgrön minikjol
källa

Om du är lite uttråkad av att ha på dig jeans med en vit skjorta hela tiden, prova den här minikjolen i olivmocka istället. Du kan enkelt kombinera dessa bitar med nakna sandaler för att se unika och uppfriskande ut.

Vit ärmlös oxfordskjorta med svarta byxor

vit ärmlös oxfordskjorta svarta byxor
källa

För en konstnärlig och enkel outfit kan du helt enkelt bära en vit ärmlös oxfordskjorta med svarta chinos. Bär din outfit med svarta loafers för att se ännu snyggare ut.

Hoppas du gillar idéerna om oxfordskjortoutfit som jag satte ihop och visade dig ovan. Förhoppningsvis ser du den oändliga möjligheten som en oxfordskjorta erbjuder för ditt arbetsdräktspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*