Overknee stövlar

Overknee stövlar

Vad är över knästövlarna?

Definition: Även knästövlar Overknee stövlar Ibland är det enkelt ben kallad. Det senare uttrycket är dock också ett namn på strumpor som når ovanför knäna.

Overknee stövlar är indelade i två grupper:

  • I modeller med bred axel och
  • i modeller med solid axel.

För dem med lite tjockare kalvar är det vanligtvis inte lätt att hitta lämpliga overknee med en tät, fast axel. I det här fallet rekommenderar vi en fjärrmodell. Över knästövlarna är en av de typer av skor som inte bara är tillgängliga för kvinnor utan också för män – för unisexskor.

Guiden till överknee stövlar

Kombinera overknees – den optimala stylingen

Inte bara om det Jeans Över knä stövlar kan bäras; De passar också perfekt korta kjolar. Stövlarnas bagagehöjd bör baseras på kjolens längd – ju kortare kjolen, desto högre ska stövlarna vara. Sexig på nolltid Styling, när du kombinerar knästövlar med en tät topp.

Ska du lägga över knästövlarna på kontoret?

Om överknee stövlar är lämpliga som kontorsskor beror på vilken Klädkod råder på respektive kontor. En annan viktig aspekt är att Funktioner av överknee. Platta modeller med breda axlar som hålls i en dämpad färg kommer knappast igenom som redo för kontoret. Om stövlarna över knäna har en kilhäl eller en öreklack ser det mycket sämre ut. Undvik allt på kontoret som kan påminna dig om omgivningen med rött ljus, även på avstånd. Den avgörande faktorn är också det Styling, som du kombinerar overknee stövlar med. En frisyr som inte är för flashig och subtila smycken kombineras bäst med dessa stövlar.

svarta overknee stövlar, svart jacka av Vic Torre, via Flickr.
Plus Size47 Kvinnliga OverKnee stövlar Sexig Stiletto Lår Höga Klackar.
Svart Topshop mocka överknee stövlar |  Chictop
Amazon.com |  Sexiga Fetish Unisex långa stövlar Läder 12 cm metall tunn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*