Övergångsidéer för badrumsinredning

Vad är ett övergångsbad? Detta är ett rum som hänvisar till stilen mellan samtida och traditionellt, det vill säga ett rum med rena linjer men inte alltför samtida och kallt, med en varm och behaglig känsla. Enligt experter är detta för närvarande den mest populära typen av badrumsdekoration, och det är inte förvånande att du får ett modernt utrymme med en välkomnande och varm känsla. Vem behöver mer än det?

En av anledningarna till att övergångsbadrum är så populära idag är designens skönhet. Idag förändras badrum från en plats med grundläggande behov till ett lyxrum. Husägare implementerar lyxiga funktioner som ljuskronor, bastur, fristående badkar, vackert tapeterade väggar och golvvärme. Ett övergångsbadrum blir till ett spa-liknande ställe att fly till, men utan besväret och kostnaden.

Färger och material

Vilka är de bästa färgerna för att utforma ett sådant badrum? Eftersom valet av färger är viktigt ser övergångsbadrummen lätt och avslappnad ut: vit, grå, beige, ben, blå – och även silver. Integrera kakel av keramik, porslin eller sten eller till och med marmor, välj träkorn och träimitationsplattor för en bekväm och inbjudande atmosfär. Använd ett matt kakelgolv för att minska risken för halka utan att kompromissa med stilen.

Nödvändiga föremål

När det gäller skåp i övergångsbadrum, tänk på fristående, inbyggda eller flytande stilar med infälld panel och massor av lådor. Badrumets övergångsstil använder ofta träkorn, målat trä och blandade material med dekorativa inredning. Bänkskivor och handfat är vanligtvis kvarts, kvartsit, granit eller marmor. Kranar kan vara rörliga, beröringskontrollerade eller manuella och är vanligtvis gjorda av nickel, krom, rostfritt stål eller roséguld. Populära ytor för övergångsbadrum är polerade, matt, borstad och satin.

75 vackra övergångsbadrumsbilder och idéer - september.
Designidéer för ett övergångsbadrum med skakskåp.
15 Extraordinära övergångsbadrumsdesigner för alla Ho
Heminredningsidéer: Övergångsbadrumsdesign

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*