Överdimensionerade vita skjortoutfitidéer

Överdimensionerade vita skjortoutfitidéer

Att se luftig och snygg ut med en överdimensionerad vit skjorta bara. En sidofördel med att bära den förresten är att du inte behöver vara i bästa form för att se bra ut. Med andra ord kan det hjälpa till att täcka över ditt magefett lite. Om du kombinerar skjortan med smala jeans eller jeansshorts är du nästan garanterad en väldigt bra och naturlig look. Det är lätt att utforma och ta bort. För att visa dig några fler sätt du kan utforma den på, har jag sammanfattat några riktigt bra överdimensionerade vita skjortoutfitidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Överdimensionerad vit skjorta med damaskar i svart skinn


källa

För att starta den här listan över snygga, luftiga och uppfriskande outfitidéer ska jag visa dig ett väldigt enkelt och coolt utseende. För toppen, använd bara en överdimensionerad vit skjorta. Kombinera den med en svart damask i läder. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Slutligen ha på dig en svart ryggsäckhandväska för att komplettera klädseln i stil.

Överdimensionerad knapp-up skjorta i vitt linne med svarta skinny jeans

vit linne oversize skjorta med knappar och svarta skinny jeans
källa

För att se mer avslappnad och snygg ut bör du ägna lite mer uppmärksamhet åt din skjortas struktur. Du kan till exempel ha på dig en överdimensionerad vit linneskjorta med knappar för att ge lite uthållighet i kläderna. Bär den med svarta skinny jeans och svarta spetsiga läderstövlar för ett snyggt utseende.

Vit knapp-up skjorta med blå slim fit jeans med muddar

vit skjorta med knappar och jeans med blå snitt
källa

Detta är en mycket minimal och elegant affärsavslappnad outfit som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden. För att forma denna outfit kan du bära en vit oversized skjorta med knappar och ljusblå slim-fit jeans med manschetter. Kombinera den med en svart läderhandväska. För skorna, ha på dig ett par grå och silverklackar för att slutföra kläderna.

Överdimensionerad vit skjorta med svart läder damask med dragkedja

överdimensionerad vit skjorta med svarta läder leggings med dragkedja
källa

Börja med den vita överdimensionerade knapp-upp skjortan för denna enkla och coola business casual outfit i svart och vitt. Kombinera den med svarta läderbyxor i läder för att se snygg och smal ut. För skorna, ha ett par klackar med öppen tå i svart mocka med ankelband för att se attraktiva och eleganta ut.

Vit tunikatröja med gröna mini-shorts

vit tunikatröja med små gröna shorts
källa

En överdimensionerad vit skjorta passar inte bara med skinny jeans eller läder leggings utan också med shorts. Till exempel kan du bära en vit överdimensionerad skjorta till toppen och para ihop den med gröna, flytande mini-shorts. Använd ljusrosa spetsiga höga klackar för en damliknande touch till utseendet.

Vit tunikaskjortklänning med knappar till svarta platta sandaler

vit tunikaskjortklänning med knappar och svarta platta sandaler
källa

För er som verkligen gillar den typen av avslappnad, luftig och uppfriskande look, är det mycket troligt att följande casual look som inkluderar en skjortklänning kommer att behaga. I det här fallet är klänningen en överdimensionerad vit skjortklänning. Du kan para ihop den med ett par svarta, remma platta sandaler för att se extra uppfriskande ut.

Vit knäppt skjorta med blå manschettjeans och en rosa plånbok

vit skjorta med knappar, blå pojkvänjeans med manschetter och rosa plånbok
källa

Detta är en annan väldigt snygg business casual outfit som är lätt att ta av. För att forma denna outfit kan du bära en vit skjorta med knappar. Koppla ihop den med ljusblå manschettjeans med pojkvän. För resten av kläderna, ha på dig ett par svarta spetsiga balettskor och en rodnande rosa läderväska.

Button Up knuten skjorta med svart minikjol

knuten skjorta med knappar och svart minikjol
källa

För att uppnå det ladylike och reserverade sexiga utseendet kan du bära en överdimensionerad vit långärmad skjorta med knappar. Kombinera den med en svart, figurkramande, höghöjd minikjol för att dina ben ska se extra långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att se rena och eleganta ut.

Överdimensionerad vit skjorta med knappar och rippade ljusblå jeans

överdimensionerad vit skjorta med knappar och rippade ljusblå knä jeans
källa

För dig som kan bära rippade jeans till jobbet är detta ett väldigt elegant sätt att utforma jeansen. För att polera bort denna outfit, bär en vit kraftigt överdimensionerad knappskjorta och förstörda ljusblå manschettknappar. Använd ett par ljusrosa spetsiga högklackade läder för att komplettera det snygga utseendet.

Knäppt linneskjorta med svarta skinny jeans och fotkängor

knäppt linneskjorta med svarta skinny jeans och ankelstövlar
källa

Detta är en outfit som kan få dig att se snygg och reserverad sexig ut samtidigt. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit V-ringad skjorta i linne. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par mockaskinnkängor för mocka för att packa klädseln i stil.

Vit tunikatröja med grå skinny jeans och klackar

vit tunikatröja med grå skinny jeans och klackar
källa

För att uppnå detta luftiga och tunna utseende kan du bära en vit tunika tunikatröja med knappar på toppen. Koppla ihop den med grå skinny jeans. För skorna, ha ett par ljusgrå mockaklackar med spetsiga tår för att se snygga och eleganta ut. Lägg till en grå axelväska i mixen för ett mer elegant utseende.

Vit oversized skjorta med ljusblå jeansshorts

vit oversized skjorta med ljusblå jeansshorts
källa

För att forma det snygga och pojkaktiga utseendet kan du bära en överdimensionerad vit skjorta med knappar. Kombinera den med ett par blå jeansshorts. För skorna kan du bära ett par svarta och vita lågklassiker för att se mer ungdomlig och snygg ut.

Vit skjorta med svart krage och smala jeans

vit skjorta med svart krage och smala jeans
källa

För att uppnå denna superchika business casual outfit kan du bära en vit oversized skjorta med en svart choker på toppen. Kombinera dessa bitar med grå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par vita höga klackar med öppen tå för att komplettera outfit med elegans.

Hoppas du gillar de överdimensionerade vita skjortoutfitidéerna som jag just nämnde för dig. Det finns gott om plats att leka med den vita skjortan. Försök att leka och upptäck mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*