Ovanliga funktionella nattduksbord

Ovanliga funktionella nattduksbord

Ett nattduksbord är ett måste för alla sovrum där du kan förvara några små föremål som du kan behöva precis före och efter att du somnat. Men vanliga nattduksbord är tråkiga. Om du vill lägga till personlighet i interiören är det bättre att rocka något speciellt. Vi har redan delat några riktigt ovanliga nattduksbord, men i dag ska vi visa dig några inte bara ovanliga utan också funktionella föremål som fungerar.

De mest populära och atypiska nattduksborden är resväskor, resväskor och stegar, eftersom de alla har tillräckligt med lagringsutrymme. Resväskor och fodral erbjuder dolt förvaringsutrymme, och stegar ger dig öppet förvaringsutrymme, tillräckligt för små och inte bara föremål. Alla kan byggas av dig själv eller åtminstone renoveras från befintliga föremål, vilket är en annan fördel. Låt oss nu titta på några exempel som hjälper dig att välja.

Resväska nattduksbord

Vintage resväskor kan förvandlas till många bitar, inklusive nattduksbord. Renovera bara fodralet – kläd på nytt eller mål om det och stå på några ben eller direkt på golvet och voila. När en resväska inte räcker, gör du en cool stapel resväskor genom att fästa dem ihop eller inte. Den stora fördelen med ett sådant sängbord är mycket lagringsutrymme, och du kan enkelt göra en sådan bit – det finns många DIY-projekt för detta.

Nattduksbord

Vintage resväskor är också en bra idé för ett nattduksbord och kommer säkert att ge karaktär till ditt sovrum. Hitta en vintagestycke och byt ut den om du vill eller lämna den som den är och lägg den bredvid din säng – voila! En sådan artikel har också mycket lagringsutrymme, vilket är en mycket praktisk idé.

Chef för nattduksbord

En gammal stege är ett bra stycke att förvandla till ett nattduksbord. Om du har en gammal bit till hands, målar du bara om den och lägger den bredvid din säng eller lämnar den så illa som den är. En stege har mycket öppet lagringsutrymme och det finns olika delar från stora till små. Du kan få dem att se ut vad du vill. Det finns stegar av metall och trä, välj vad du vill och använd den för att dekorera ditt rum.

Snygg och funktionell: Nattduksinspiration (med bilder.
25 ovanliga nattduksbord som är funktionella - DigsDi
Unika och funktionella nattduksidéer för moderna sovrum.
50 unikt häftiga sängbordslampor som ger dig en atmosfär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*