Ovan hänglampa med organisk minimalistisk form

Ovan hänglampa med organisk minimalistisk form

Letar du efter en cool hänglampa gjord av högkvalitativa material? Här är det! Louis Poulsen presenterar trailern ovan, som liknar ett rivjärn i sin form och till och med rapporterar om hela produktionsprocessen med en video.

Lampan är gjord av aluminium med en speciell snurrteknik, så att Ovan har en flytande och organisk form. Silhuetten är minimalistisk konisk och lampan avger ljus nedåt och något uppåt, eftersom det finns en dekorativ båge överst. Lampans form bibehålls även när ljuset är avstängt, det passar perfekt in i en modern och minimalistisk interiör och skulle också skapa ett skandinaviskt rum.

Stycket finns i fyra storlekar och två färger och är tillverkat av högkvalitativa material: insidan är vit medan utsidan är våtmålad i olika färger så att den ser perfekt ut utan sömmar. En sådan lampa kommer att lysa upp ett rum utan att dominera, och om du behöver mer ljus, häng några och du kan skapa hela grupper av ovanstående lampor. Ovan passar in i alla rum, från ingången till hemmakontoret, och dess enkla, flytande form passar perfekt med många rum.

Ovan hänglampa med organisk minimalistisk form - DigsDi
Ovan hänglampa med organisk minimalistisk form - DigsDi
50 vackra jordglödlampor: från metall till glas till papper
Våra bästa idéer för badrumsbelysning |  Hängande belysning i badrummet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*