Östra lyx inspirerande marockanska badrum

Östra lyx inspirerande marockanska badrum

Vi fortsätter att berätta om lyxiga interiörer i marockansk stil. Den här gången ska vi prata om marockanska badrum som påminner dig om ett spa och en underbar avkopplande upplevelse. Hur kan du få det intrycket? Börja med plattor med typiska östra mönster eller betongväggar och ett badkar; Kolumner, mattor, mosaik- och keramikhandfat och fantasifulla ljuslyktor. Färgerna i ett badrum ska inte nödvändigtvis vara för ljusa, som rött eller blått. Du kan välja mellan vitt, ljusgrått, blått eller grönt. Men om du vill ha dramatisk chic, gå till blått med guld och svart. Lägg till trämöbler, gardiner och voila, du har ett charmigt marockanskt badrum!

Neutrala / monokromatiska marockanska badrum

Neutraler är inte typiska för marockanska rum, men om du älskar dämpade eller neutrala färger, fortsätt det goda arbetet! Hur kan du sedan dra ut marockansk stil? Använd marockansk-inspirerade plattor – med former och mönster som är typiska för detta land, lägg till fängslande lyktor, krukväxter, metallhandfat och metallkanna som tillbehör. Välj tofsmattor, även på väggen, för en snidad fåfänga och spegel i vackra utsmyckade ramar. Om du inte har en fin snidad träfasad topp, oroa dig inte, du kan kakla en vanlig och den ser marockansk ut.

Färgglada marockanska badrum

Om du älskar djärva färger, bli vild med ditt marockanska badrum! Inkorporera turkos, orange, grön, lila, fuchsia och många andra färger i din badrumsdekor. Spela med kakel eller täck väggarna med gips och gör ett kaklat eller betongbadkar. Skapa välvda dörrar och nischer för ljus och ljuslyktor, häng några marockanska lyktor och lägg dem på golvet, tillgripa stenbadkar, utsmyckade speglar och underbara hamrade eller målade handfat. Glöm inte potatisgrönsaker och andra växter för att skapa en atmosfär.

Östra lyx: 48 inspirerande marockanska badrumsdesignidéer.
Eastern Luxury: 48 inspirerande marockanska badrumsdesignidéer.
Inspirerande marockanska badrum |  Marockanskt badrum, minimalistiskt.
Eastern Luxury: 48 inspirerande marockanska badrumsdesignidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*