Originaldesigner för vinterbord

Originaldesigner för vinterbord

Jag tycker att den vackraste tiden på året är vinter eftersom allt är täckt av snö och ser ut som en förtrollande snösaga. Varje snöflinga har sitt eget mönster; Snökullarna gnistrar i solen. Det är dags för några av våra favoritsporter som skidåkning eller snowboard. Vintern kommer snart, kanske på vissa ställen nästa månad, så frågan om bordsdekorationer på vintern är angelägen. Vinterbord är en romantisk och charmig sak, och naturligtvis är vitt och silver de hetaste färgerna för bordsdekoration. Skapa ett vintercentrum i vita blommor och ljus och lägg till några dekorativa snöflingor i det. Använd kottar och julmotiv för dekoration; Lägg några grandekorationer på bordet och gör en silverbåge på servetten. Grenar och kottar täckta med vit sprayfärg är perfekta – de ser ut som frostdagg. Den huvudsakliga dekorationen på bordet kommer att vara vit mat – läckra snötäckta muffins och kakor och den kokosnötklädda maten – fantastisk snötäckt saga om smak!

Färger och tryck

Välj ett färgschema för ditt vinterbord, det finns massor av idéer: vitt och silver, vinrött, rött och vitt, guld och vitt, vitt och koppar, och till och med svartvitt svartvitt med en touch av grönt. Ta med tryck för att göra bordslandskapet kallare – ränder och plädar är de bästa idéerna för vintern. Lägg till metalliska accenter för att få ditt bordslandskap att lysa: metallprydnader, glasögon, laddare, klockor och elegant metallbestick.

Naturlig inredning

Naturliga accenter är ett måste för att ge ditt vinterbord en modern och elegant känsla. Det kan vara en vintergrön bordslöpare med kottar, några ormbunkar för varje plats, kvistar med kottar, några vita blommor, kottar som korthållare, granatäpplen, privet bär och många andra saker. Du kan skapa svala bordslöpare, mittstycken, platsinställningar etc. Använd din fantasi för att integrera naturliga element i din bordsdekoration på ett så elegant och harmoniskt sätt som möjligt.

Olika inredningar

Inkludera juldekorationer, stora och tunna ljus eller pelarljus, lampor, nötter, ekollonar, snöflingor och andra saker. Skapa dina egna coola mittstycken och bordslöpare som skriker semester åt dig, bli bara inspirerad av vårt sortiment. Skapa ett bordslandskap som ger ditt bord en mysig och hemtrevlig atmosfär och gör det bäst för en vinterfest.

42 Originaldesigner för vinterbord |  Julbordsdekorationer.
Designstilar, dekorationsidéer |  32 Original vinterbordsdekor.
42 Originaldesigner för vinterbord |  Vintern bordsdekorationer.
42 Originaldesigner för vinterbord |  Decorações de natal na cor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*