Original påskblommor

Blommor är bra för vårdekoren och kan också användas för påskdekoren – välj bara dina favoritblommor och färger du vill ha. Centerpieces, vägg- och dörrdekorationer, ägg och blomsterarrangemang – det här är bara några få idéer som du enkelt kan implementera. Du kan förvandla ägg till vaser och planteringar. Plantera något i ägglådorna, dekorera ditt äggställ med det – alla dessa vackra blommor skulle ge charm. Du kan skapa ett originalt hantverk som en vattenkanna på dörren eller en paraplyplanter. Ta en titt på bilderna nedan och ta reda på några coola idéer för din påskdekor.

Inredning

Vagga dina favorit vårblommor och lök i krukor, brickor, planteringsmaskiner, vaser och korgar – du kan till och med byta ut en skål med ett badkar, en hink eller ett bo. Egentligen bör du välja en behållare som matchar din påskdekorations stil. Lägg till falska fåglar, kaniner och naturligtvis det viktigaste – prickade ägg eller ägg, dekorerade i olika färger och nyanser. Om du har en stor, klar vas kan du sätta morötter i den och blomstra över den för att skapa ett coolt och djärvt påskcentrum.

Utomhusarrangemang

Gör arrangemang för att dekorera din ytterdörr, veranda, trädgård, yttergård och andra utomhusutrymmen. Hoppa över de vanliga vaserna och krukorna och föredra stora stenurner och betongvaser för att göra arrangemangen mer hållbara. Om du vill ha ett ännu mer hållbart arrangemang, använd konstgjorda blommor och mycket grönska, lägg till ägg, fåglar och kaniner – allt traditionellt är välkommet!

Påskägg-Stravaganza ™ EXKLUSIV Gör deras påskäggjakt till en.
Easter Bunny Wreath 2020 |  Påskblommor, påsk.
89 Original påskblomsterarrangemang - DigsDi
89 Original påskblomsterarrangemang - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*