Original mitten av århundradet moderna bokhyllor

Original mitten av århundradet moderna bokhyllor

För mig betyder stil från mitten av århundradet framför allt elegant och snygg. Men betyder det vanligt eller tråkigt? Nej! Kolla in dessa bokhyllor som vi har satt ihop åt dig! Här hittar du nästan alla typer av trä och olika konfigurationer: Använd bokhyllans funktioner för att forma en öppen, hyllliknande bokhylla till en stängd skänk. Om du letar efter en elegant bokhylla för ditt rum kommer du att älska några av dem: små och mörka skänk som också kan fungera som bokhyllor eller stora öppna bokhyllor som kan fungera som rumsdelare. Leta efter coola och eleganta idéer nedan och välj en bit för dig själv!

Stora moderna bokhyllor från mitten av århundradet

Om du behöver mycket lagringsutrymme och vill visa många böcker och konstverk, gå till en stor modern bokhylla eller mitten av århundradets hylla. Det kan vara en hel vägg upptagen av en bokhylla – välj trälådor, öppna hyllor av plywood och metall- eller träelement. En sådan enhet kan också innehålla slutna lagringsenheter och till och med skrivbord för att spara lite utrymme. Om du har en öppen layout kan du använda din stora bokhylla som rumsdelare. En ljus bokhylla på väggen är också en bra idé för dem som inte vill ha väggmontering. Välj djärva färger som blå, orange, smaragd, gul och andra färger. Om du inte vill damma dina hyllor så ofta, lägg till glasdörrar högst upp.

Små moderna bokhyllor från mitten av århundradet

Om du inte har mycket utrymme eller böcker, köp eller tinker du en liten modern bokhylla från mitten av århundradet. Det är vanligtvis en öppen lådformad förvaring, och det är väldigt karakteristiskt för den här stilen att måla insidan i djärva nyanser eller täcka den med ljusa tapeter. Och igen – om du inte dammar bort, håll dig vid glasdörrar som inte ser tunga ut och hålla dammet ute.

25 originella moderna bokhyllor från mitten av århundradet som du gillar |  DigsDigs.
Original mitten av århundradet moderna bokhyllor - DigsDigs |  Mitten av århundradet .
25 originella moderna bokhyllor från mitten av århundradet som du gillar |  DigsDigs.
25 originella moderna bokhyllor från mitten av århundradet som du gillar |  DigsDigs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*