Original Fall Twig Kransar med olika element

Original Fall Twig Kransar med olika element

Kvistar och kvistar är det billigaste materialet för höst- och vinterdekorationer, vilket ger den enkla naturliga chic som inte kan upprepas. Du kan köpa eller göra en krans av grenar och lägga till några element för att göra det till ett mästerverk av höstdekorationen. Lägg till vad Ta en titt.

En krans av kvistar är en universell bit som bokstavligen kan bli en vacker bakgrund för alla arrangemang och har också mycket struktur och volym. Fäst några pumpor, falska blommor, ugglor, banderoller och bågar, frukt och nötter kommer också att göra. Du kan också lämna grenarna som de är och göra din krans svalare genom att bara lägga till en söt rosett – det här blir en ren touch av naturen.

Skogs- och boho-kransar är mycket aktuella, så du kan till exempel bara använda kvistar, mossa, horn och kottar eller fräscha upp din krans med bär och ekollon. Om du gillar rustik stil kan du gunga en rustik grenkrans med pumpor, falska grönsaker och frukt, löv och bär och lägga till en säckvävbåge. Få inspiration från idéerna nedan och välj en bit för din exteriör och inredning!

Original Fall Twig Kransar med olika element |  Kvistkrans.
Original Fall Twig Kransar med olika element |  DIY fallkrans.
25 Original Fall Twig Kransar med olika element (med bilder.
Original Fall Twig Kransar med olika element (med bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*