Original Boho Chic matsalsdesigner

Original Boho Chic matsalsdesigner

Om du har ett bohemiskt kök, varför inte göra din matsal bohemisk? Det är en elegant stil med massor av detaljer och tillbehör, färgglada mönster och möbler. Och igen är variationen i den bohemiska stilen överraskande! Börja med färgschemat: välj en kombination som du gillar eller skapa bara ett neutralt schema – grått och vitt. Mönstrade väggar är välkomna! Välj möbler nu – allt passar från utsökta glasbord till grova trämöbler. Lägg i färgglada tyger som gardiner, mattor, bordslister och kuddar, samt några tillbehör som ljusstakar, snygga lampor och konstverk och voila – gjort!

Vilka stilar kan du kombinera boho med?

Boho-stilen passar bra med moderna, zigenare, östra, rustika och till och med skandinaviska stilar från mitten av århundradet – du kan välja vilken touch som helst för ditt boho-utrymme. Rustika accenter ger mysighet, zigenare och östra accenter gör ditt rum djärvare och vildare, moderna accenter från mitten av århundradet gör rummet mer elegant och skandinaviska element polerar utseendet med naturliga accenter och ett neutralt färgschema.

Material och färger

Vagga mycket trä, rotting och korgelement, välj jute, stenar och andra naturliga material som du gillar. Lägg på fuskpälsöverdrag och mattor, häng några ljusstake av metall eller ljuslyktor i marockansk stil. När det gäller färgerna hålls boho-matsalarna vanligtvis varma i jordtoner för att upprätthålla ett par moderna boho-stilar från mitten av århundradet. De är superfärgade om du gillar zigenarinflytande, eller monokromatiska och neutrala om du föredrar skandinaviska element.

Möbler och inredning

Rottingstolar, ett träbord med en levande kant, korglampor och lampor. Resten av möblerna är upp till dig och den stil du vill kombinera med boho. Populära boho-dekorationer är krukväxter, dekorplattor, jute- och persiska mattor, pärlstavsstearinljus och makram.

39 Original Boho Chic matsalsdesigner |  Snygg matsal.
58 Original Boho Chic matsalsdesigner - DigsDi
Original Boho Chic matsalsdesigner |  DigsDigs |  Snygg matsal.
39 Original Boho Chic matsalsdesigner |  DigsDigs |  Bohemiska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*