Organisera arbetsplats för frilansande hemma

Organisera arbetsplats för frilansande hemma

Att arbeta hemma har många fördelar, men också vissa nackdelar, och jag pratar inte bara om svårt schemaläggning. Att skapa ett hemmakontor kan vara lite knepigt: ska vi göra det mer formellt? Hur kommer resten av rummet att se ut? Hur organiserar jag en arbetsyta om det inte är ett separat rum? Låt oss titta på några praktiska tips som kan hjälpa dig.

Arbetsytor i olika rum

Du kan ställa in en arbetsplats i vilket rum som helst i ditt hem som inte är mycket bullrigt eller inte särskilt trångt, annars blir det svårt att arbeta. För det mesta är det ett sovrum där du antingen kan sova eller arbeta och ingen kommer att störa dig. Du kan integrera en arbetsplats i rumsdekorationen genom att välja lämpliga möbler och tillbehör, eller så kan du dela arbets- och sovutrymmena med en glasad vägg.

Vardagsrum är andra populära utrymmen att placera en arbetsplats i. En liten arbetsplats med inbyggda hyllor och ett inbyggt skrivbord kan helt enkelt placeras i ett sådant rum och integreras så perfekt att du inte ens märker det. Du kan markera det med belysning, tillbehör och mattor om du vill, eller så kan du blanda det med vardagsrummet. Det enda problemet med att hitta en arbetsplats i vardagsrummet är sannolikt buller om du har många husdjur eller små barn, men om du klarar det är det bra.

Ett kök kanske inte är det mest praktiska stället att arbeta, men när det inte används, varför inte? Kanske är det inte den bästa idén för dem som arbetar mycket, men om det bara är några timmar om dagen är det bra. Beställ ytterligare skåp som de i ditt kök och använd dem för att bygga ditt arbetsområde. Glöm inte ytterligare belysning, det är nödvändigt.

En balkong är det perfekta stället att skapa en arbetsplats – mycket ljus garanteras och du kommer inte att bli störd. Allt du behöver är att placera ett litet eller inbyggt skrivbord och några hyllor och en bekväm stol där. Njut av utsikten och bli inspirerad att arbeta!

För att dölja funktionella arbetsområden

Om du inte hittar en lämplig plats eller hörn för ditt hemmakontor, inga problem! Använd en fönsterbräda i vilket rum som helst eller skaffa dig ett hopfällbart skrivbord och voila – du har utrymme att arbeta! Ta inspiration från dessa idéer och ordna en cool arbetsyta vart du vill.

En liten arbetsyta på balkongen, ett inbyggt skrivbord och hyllor med.
24 idéer för att organisera en frilansarbetsyta hemma |  Kök skrivbord.
En liten arbetsyta på balkongen, ett inbyggt skrivbord och hyllor med.
Ett industriellt hemmakontor med ett litet skrivbord, klinkergolv och.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*