Orange Shorts Outfit Idéer

När det gäller att bära shorts kan denimshortsen som kommer att tänka på mig först, särskilt de blå. Det finns också några populära skor som vita shorts, lädershorts och khaki shorts som du kanske redan har använt. Men idag kanske jag kommer att prata om något du inte ens har tänkt på, det vill säga de orange shortsen. De kan låta som något mycket svårt att utforma, men det är de faktiskt inte. Inte bara det, du kan också bygga glada kläder runt dem mycket enkelt. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna med orange shorts outfit jag har samlat.

Vit t-shirt med orange shorts och nakna sandaler

vit t-shirt med orange shorts och kala sandaler
källa

Som med andra typer av shorts är det förmodligen det enklaste sättet att utforma de orange shortsen med den vita t-skjortan och det är extremt lätt att ta av sig denna outfit. För att ge elegansen till denna outfit, komplettera looken med nakna sandaler och en svart läderhandväska.

Svartvit randig t-shirt med orange shorts med manschetter

svartvitt randig t-shirt med orange shorts med muddar
källa

Eftersom de orange shortsen huvudsakligen används för att bygga en glad och avslappnad outfit, är det vettigt att ta fram ett av de mest ikoniska elementen i världen av casual outfit nu. Detta magiska och populära föremål med den svartvita randiga långärmade T-shirt. Bara para ihop den med orange manschettbyxor och himmelblå klackar för att se superuppfriskande ut.

Mörkblå och vit prickig knapp upp skjorta med längre orange shorts

Skjorta med mörkblå och vita prickar och knappar med längre orange shorts
källa

Om du inte är tillräckligt säker på att visa upp majoriteten av dina ben i mini-shorts, här är en outfitidé som innehåller en något större och längre par orange shorts. Kombinera den bara med en mörkblå och vit prickig skjorta och ett guld metalliskt bälte. Komplettera din outfit med vita sandaler för en uppfriskande touch.

Vit blus med stråhatt och orange mini-shorts

vit blus med stråhatt och orange mini-shorts
källa

För att uppnå detta eleganta och uppfriskande utseende är den vita stråhatten faktiskt nyckeln. För resten av kläderna kan du bära en vit chiffongblus och orange minishorts. Bär ett par svarta öppna plattformsklackar för att se snyggare och smalare ut.

Vit chiffongblus med orange mini-shorts


källa

Här är en snygg business casual outfit som kan ge dig extra energi för din dag. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit chiffong långärmad blus med orange midje shorts med hög midja. Använd ljusrosa spetsiga klackar och en elfenbenskinnerkoppling för att se uppfriskande och elegant ut.

Vit blus med orange shorts med kantad fåll

vit blus med orange shorts med kammad fåll
källa

Här är en annan outfit som använder kombinationen av vit skjorta och orange shorts, men den här outfit ser så unik ut på grund av de snygga detaljerna. De orange shortsna här är orange shorts med en kammad fåll. Koppla ihop den och den vita skjortan med ett par rosa klackar och en orange koppling för att se extra glad ut.

Bär med en gråblå Button Up-skjorta och silversandaler

gråblå skjorta med knappar och silversandaler
källa

Låt oss nu ta en titt på hur du kan bygga en elegant business casual outfit runt orange shorts. Du kan också bära en gråblå chambrayskjorta med knappar och orange shorts. Kombinera dem med silver sandaler och en svartvit randig väska för att komplettera detta anmärkningsvärda utseende.

Svart linne med tribal tryckta minishorts


källa

För att se superavslappnad och somrig ut, bär vi orange mini-shorts med stamtryck istället för de typiska. För resten av kläderna, bär en svart linne och en ljusrosa läderhandväska. Använd svarta och guldmetalliska sandaler för att göra outfit mer unikt och iögonfallande.

Vit virkad tröja med minishorts


källa

Detta är en väldigt mysig och damliknande outfit som använder ett trevligt litet trick. Tricket är att bära en vit halvtröja virkad tröja över en vit västtopp för att se sexig ut utan att visa någon hud. Koppla ihop dem med orange mini-shorts och ett par rosa klackar med öppen tå för att se smala och ladylike ut.

Vit och svart tryckt crop top med orange mini-shorts

vit och svart tryckt crop top med orange mini-shorts
källa

Här är en outfit som är särskilt lämplig för dig som försöker hårt att bli av med ditt kärleksgrepp. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit och svart tryckt kort linne. Koppla ihop den med orange mini-shorts och ljusrosa sandaler för att se uppfriskande ut.

Svartvit randig t-shirt med mini orange shorts

svartvit randig t-shirt med mini-shorts i orange
källa

Ibland är det valet av skor som kan göra en snygg outfit till en snygg. Denna outfit är ett bra exempel på det. Outfiten består av en vit och svart randig T-shirt med V-ringning och orange shorts. Nu när kläderna tar nästa nivå med ett par svarta gladiator sandaler.

Vit t-shirt med kantad fåll och orange mini-shorts

vit t-shirt med kammad fåll och orange mini-shorts
källa

För att se extra söt ut, överväga att bära en specialdesignad T-shirt som den här vita kammade T-skjortan. Koppla ihop den med orange shorts och nakna sandaler för att se minimalistisk och uppfriskande ut.

Kungsblå knapp upp skjorta med mini orange shorts

kungsblå skjorta med knappar och orange shorts
källa

För att få ett extremt iögonfallande utseende är det ett bra alternativ att bära en kontrasterande outfit. Du kan också bära en kungsblå skjorta med knappar och orange mini-shorts. Använd svarta fotkängor för att avsluta din outfit i stil.

Grå t-shirt med halsringning och flödande shorts

grå t-shirt med halsringning och flödande shorts
källa

För att se längre och smalare ut kan du enkelt bära minishorts med hög midja för att visuellt flytta midjan uppåt. Du kan till exempel ha på dig ett par orange skyskrapashorts med en grå t-shirt. Koppla ihop dem med bruna klackar för att se ännu smalare ut.

Vit ärmlös chiffongblus med orange höghöjda veckade shorts

vit ärmlös chiffongblus med orange, uppdragna, veckade shorts
källa

För en fin och attraktiv affärsavslappnad look, prova den här outfit som är lätt att ta av. Koppla bara ihop en vit ärmlös chiffongskjorta med en orange, hög midja, veckad kort. Lägg till svarta klackar i denna outfit.

Hoppas du tyckte om att läsa om dessa glada outfitidéer för orange shorts. För dig som letar efter sätt att krydda dina sommar- eller vårkläder, bör listan ovan vara ganska användbar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*