Orange byxor stil färg vinter

Orange byxor stil färg vinter

Orange var färgen på vintersäsongen. Alla redaktörer, modetidningar och influenser hävdade att orange var den nya svarta. Jag måste erkänna att denna nyans inte är lätt att kombinera. Det gör ett uttalande i sig så att det kan vara knepigt när det kombineras med andra häftklamrar. Orange byxor är dock en bra häftklammer till att börja med. Du följde trenden och nu är du redo för några coola outfitidéer.

Orange byxor presenterades mycket på street style kläder och landningsbanor. Färg dominerade definitivt förra året så jag hittade mycket inspiration. Jag köpte till och med några orange häftklamrar. Det var förvånande för mig också.

Låt oss se hur man utformar fina orange byxor vart du än går.

Orange byxor för regnig dag

orange byxor regnig dag
källa
När ditt humör sjunker som regnet på en molnig dag är allt du behöver göra att bära ljusa färger. Orange byxor kommer definitivt att fungera för dessa tillfällen. Bär den med en brun senapsstickad tröja och en rutig puffersjal. Dessutom ser det väldigt elegant ut, den här outfit är varm och så trendig.
Det är perfekt för arbete eller andra avslappnade tillfällen.

Orange rock ’n’ roll

orange byxor rock n roll
källa
Om du är ett fan av rock and roll-livsstilen kan du bära den här tryckta tee med höga midja orange byxor. Converse sneakers är en av pelarna i denna rock’n’roll-stil. Se till att du bär dem i svart så att du kan kombinera dem med många andra kläder.

Shearling jacka

orange byxor beige lammskinn
källa
Orange kan kombineras perfekt med många färger. Om du inte är säker på vilken färg du ska välja kan du börja med en neutral nyans. Beige shearlingjacka skulle vara bra för tillfället. Det håller dig varm medan du fortfarande ser väldigt elegant och avslappnad ut. Beroende på vilka skor du väljer kan du utforma denna outfit för vardagliga eller eleganta tillfällen.

Elegant i orange

Orange byxor chic
källa
Var elegant som Olivia Palermo. Hon följer trender, men klär sig alltid på ett sofistikerat, elegant och moderiktigt sätt. Hon bestämde sig för att kombinera dessa byxor med hög midja med en mörkblå tröja och en elegant lång och tunn halsduk. Misstro aldrig ditt val av färg. Det passar perfekt med en burgundy färgad väska med denna kombination av orange, marinblå och blå.

Marinblå och orange

orange byxor mörkblå
källa
En annan kombination av orange och marinblå för att se till att dessa två färger passar perfekt! Du kan kombinera dessa vackra corduroybyxor med hög midja och sidoknappar och en fin mörkblå tröja för vardagskläder.
Låt vita stövlar göra ett uttalande. De är väldigt trendiga den här säsongen så skynda dig att köpa ett par!

Parisisk chic

Orange byxor parisisk chic
källa
Det är känt att franska tjejer älskar kordfläkt och byxor med hög midja. De gillar också att vara neutrala och enkla när det gäller färgmatchning. Det är därför den här tjejen bestämde sig för att bära orange byxor med denna kabelstickade tröja.
Denna kombination är perfekt för vardagliga promenader och uppgifter. Det kan också vara din nya arbetskläderinspektion.

Beige kappa

orange byxor beige
källa
Neutrala eller pastellfärger verkar lätta att kombinera, men så är det inte alltid. Du måste vara försiktig så att du inte överdriver det. Denna outfit är ett bra exempel på hur man formar en solbränd och gulaktig kappa med orange fläckiga byxor. Att lägga till röda detaljer som den här lilla väskan är alltid en bra idé.
Denna look kan bäras för både eleganta och avslappnade tillfällen.

Varm orange

orange byxor ljus färg
källa
På sommaren, när vädret är väldigt varmt, vill du inte ha på dig byxor. Dessutom är det logiskt. Men om du är en person med jeans / byxor som jag, kommer du att upptäcka att dessa häftklamrar inte är så svåra att ha på sig även när temperaturen når 30 grader.
Kombinera dina favoritbyxor med en halter-topp. Du kan lägga till en liten axelväska. Efter det är du redo för en avslappnad eller nattlig händelse.

Brun kavaj och orange byxor

orange byxor blommigt tryck
källa
Denna outfit skriker våren! De ljusa färgerna, ränderna och blomtrycket i en outfit. Den bruna kavajen kombineras med byxor och en randig bretonsk blus. Blomduk är ett utmärkt tillbehör som får dig att sjunga.
Denna outfit är perfekt för avslappnade och eleganta tillfällen. Du kan para ihop den med fotkängor för varje dag eller med spetsiga skor för mer formella evenemang.

Blå och orange

orange byxor blå
källa
Victoria Beckham är mycket känd för sitt polerade och rena utseende. Hon stannar vanligtvis i neutrala färger, men den här gången experimenterar hon med årets härliga färger. Blå och orange fungerar faktiskt perfekt tillsammans. Denna outfit kommer att göra ett uttalande var som helst. Gå minimal och utan smycken.

Matchande crop top och byxor

matchande orange byxor
källa
Matchande kläder och det faktum att de är praktiska är också väldigt eleganta. Du behöver inte oroa dig för att matcha färger eller material, eftersom du får dem i ett par när du köper dem.
Denna rutiga crop top och orange-tonade byxor är perfekta för sommar och varma dagar i en restaurangträdgård.

Mörkblå och orange byxor

orange byxor italienska
källa
Som du kan se älskar moderna It Girls att kombinera färgen marinblå eller mörkblå med orange. Ärligt talat visste jag inte att dessa två färger passar så bra tillsammans.
Denna eleganta italienska tjej kombinerar sin avslappnade tröja med V-ringning och byxor med hög midja och beige plattor.

Orange och grå

orange byxor grå tunika
källa
Leandra Medine överraskar oss alltid med intressanta kombinationer. Den här gången bestämde hon sig för att kombinera gula och orange byxor med en grå knäppt tunika. Hon bär trendiga mulor och en nätväska. Många trender i bara en outfitkombination.

Guld och orange kombination

orange byxor guldjacka
källa
Har du någonsin föreställt dig en guldjacka ihop med en blå knapp ner och orange byxor? Mig? Men jag måste erkänna att det ser bra ut.
Orange byxor är raka och långa medan jackan är nästan avklädd. På detta sätt hittar du en balans i proportion.

Hoppas du gillade de idéer jag har förberett. Personligen tyckte jag om att vara med dem och förhoppningsvis hittar du lika mycket inspiration som jag.

Var noga med att läsa alla andra stilguider och artiklar om outfitidéer som vi har förberett åt dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*