Öppna layoutdekorationsidéer

Öppna layoutdekorationsidéer

Vi har bara täckt några sätt du kan få din öppna layout rätt, men hur dekorerar du den? Idag ska vi fortsätta diskutera öppna layouter och överväga några smarta dekorationsidéer som säkerligen kommer att göra ditt utrymme svalare, eftersom att dekorera alla rum inte är mindre viktigt än att planera.

Fokus

Varje öppen layout bör betona ett djärvt och elegant uttalande i inredningen. Nästan alla öppna planlösningar inkluderar matsal, vardagsrum och kök. Det mest populära fokuset är en öppen spis. Klädd på ett slående sätt med en öppen spis: med mörkt trä, svart marmor, betong eller djärva plattor, och det kommer att sticka ut i vardagsrummet. En annan idé är uttalande möbler som fungerar mycket bra i mörka eller neutrala rum. Välj ett möbel i en viss färg och konsistens och försköna ditt rum med det. Det kan vara en soffa, stol, köksvägg, bänk eller annat föremål.

Färger och texturer

Knyt din öppna layout tillsammans med samma färger och texturer i varje hörn för att skapa ett enda flöde genom rummet. Att dela delarna av den öppna layouten är viktigt, men att förena är inte mindre viktigt, och det är enkelt: bara införliva samma texturer och färger i varje del. Välj en accentfärg eller två som markerar din öppna layout. Accenterna kan ställas in med kuddar, kuddar, klädsel, gardiner, mattor, lampor och alla typer av tillbehör. Vagga inte för många av dem.

dekor

Alla öppna layouter, som alla andra utrymmen, behöver lämplig inredning och det är här du kan använda alla funktioner och idéer du gillar. Krukväxter av alla slag, lädermöbler och tillbehör, boho-mattor och fuskpäls, flätverk och konstverk, färgglada accenter – allt du gillar är välkommen! Leva upp din öppna layout, försköna den med färger och gör den mysig.

Idéer för planlösning med öppen planlösning - Stor dekoration av rum Ti
Vintage French Soul ~ Öppet golv.  Öppen planlösning.  öppet golv-pl.
Små öppna planritningsdesignidéer, bilder, renovera och ... |  Öppen .
Öppna planplaner: Strategin och stilen bakom Open Concept Spac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*