Öppen axel tröja kläder

Det är inte alltid lätt att få en avslappnad och avslappnad look, men det är möjligt. Kombinationer av jeans och tröjor är bäst för vintern. När jag försöker utforma något eller lägga på andra häftklamrar återgår jag snabbt till min favorittröja och mager jeans med hög midja. I det här inlägget ska vi se hur man bär en öppen axeltröja – den ultimata eleganta häftklammern för en cool tjej.

Öppen axeltröja är en ganska avslappnad och snygg plagg som du kan bära varje dag. Det passar perfekt med jeans, byxor, klackar eller flats. Du kan bära den normal eller överdimensionerad. Oavsett vad du väljer kommer det alltid att se riktigt elegant ut.

Jag försökte samla alla de bästa outfitidéerna om hur man bär den här härliga tröjan. Du kommer att se hur coola tjejer bär denna klädsel och hur du kan återskapa deras stil.

Sönderriven eller öppen axeltröja

öppen axeltröja trasig
källa
Ja, jag vet att det ser ut som om det är sönder. Samtidigt ser den här sköldpaddan så cool ut! Den här mörkblå stickade tröjan passar perfekt till khakibyxor och en brun ormskinnsväska.
Du kan bära vita eller svarta fotkängor och supercoola solglasögon för vardagskläder.

Varje dag combo

Daglig öppen axeltröja
källa
När jag nämnde kombinationen av jeans och tröja menade jag något sådant. En mörkblå kabelstickad tröja är perfekt för arbete, avslappnade möten eller promenader. Om du vill kan du bära höga klackar eller fotkängor beroende på var du vill ha den här outfit.

Täckt med en klänning

öppna axel tröjor lager
källa
Denna mousserande mörkblå klänning ser väldigt elegant ut. Men om du gillar det och vill bära det som en avslappnad outfitkombination, para ihop den med en svart turtleneck och voila! Du har lugnat ner den för att vara mer avslappnad och lämplig för avslappnade tillfällen.

Eleganta och neutrala färger

Tröja med öppen axeltröja i neutrala färger
källa
Denna tröja ser väldigt bekväm ut. När du parar ihop den med svarta lastbyxor (förvånande, eller hur?), Får du det ultimata eleganta och snygga utseendet som är perfekt för jobbet. Neutrala färger är lämpliga för vardagen; Nyckeln finns i detaljerna. Sätt på minimala smycken och avsluta med en liten handväska.

Randig tröja med öppen axel

öppen axeltröja randig
källa
Klockärmar, ränder och utskurna axlar – tre stora trender i bara en outfitkombination! Om du lägger till en väldigt intressant asymmetrisk denimkjol blir din outfit definitivt ett blickfång.
Den mörkblå färgen är nästan densamma som svart. Det är så enkelt att redigera och går bokstavligen med vad som helst.

Minimalistisk

öppen axeltröja minimalistisk
källa
Jag älskar det minimalistiska sättet att klä på sig. De slitna jeansen passar perfekt med fotkängor och mulor, som på bilden ovan. Minimalister har alltid neutrala och grundläggande färger som svart, vit, beige eller någon annan pastellfärg.
Denna outfit är ett helt acceptabelt alternativ för både avslappnade och dagtidstillfällen.

Siden kjol och vit tröja

Siden kjol med en öppen axeltröja
källa
Detta är inte en klassisk tröja med öppen axel, men tänk om du vill göra det själv? Koppla bara ihop en överdimensionerad öppen axeltröja med en sidenkjol över. Blanda och matcha material för en super chic outfit som du kan bära för många avslappnade och eleganta tillfällen. Du kommer verkligen att må bättre med denna outfit.

Höstfärger

Höstfärgad tröja med öppen axel
källa
Dessa höstfärger är verkligen fantastiska. Den öppna axeltröjan är gjord av virkad tråd. Bordeauxbyxor i sammet verkar väldigt varma och bekväma. Om du vill lägga till en trendig twist på det här utseendet, para ihop det med halmsäcken som var mycket populär förra sommaren.

Smala jeans och klackar

Nakna sandaler med en öppen tröja
källa
Den mörkgrå tröjan är väldigt snygg. Om du är en jeansmänniska (som jag), blandar du det med rippade skinny jeans och nakna högklackade sandaler.
Denna kombination är perfekt för en helgkaffe eller shopping med dina vänner.

Rött och vinyl

vinyl öppen axeltröja
källa
Röd är ljus och mycket glad att bära. Det är dock också sofistikerat och elegant. Den här öppna axeltröjan ser väldigt fantastiskt ut i kombination med vinylbyxor. Gör dem ännu mer avancerade genom att rulla upp dem. Töm det hela med bara pointe skor och en liten handväska.

Ruffles

öppen axeltröja röd svart randig
källa
Svarta och röda ränder passar perfekt till jeans med hög midja. En ärm är lång medan halsen är full av volanger. Denna tröja är fantastisk och det bästa alternativet är att bära den oavbrutet! Det verkar vara väldigt bekvämt och samtidigt hålla dina kläder snygga. Använd lägenheter, mulor eller fotkängor med skor.

Röd och svart kombination

öppen axeltröja röd svart
källa
När du kombinerar svart och rött i en outfit ser det inget mindre än fantastiskt ut. Utseendet ser elegant ut och mycket sofistikerat. Du kan bära den till middag, affärsmöten eller arbetstid.
Dessa två färger ger en lyxig boost till dina kläder som du behöver.

Blanda mönster

Blandat mönster för öppna axeltröjor
källa
Denna outfit är det verkliga exemplet på hur du inte borde vara rädd för att blanda ihop mönster och material. Om du hade dessa två häftklamrar tillsammans skulle du förmodligen inte ens tänka på att para ihop dem, men kolla in det här fotot ovan! Randiga byxor tillsammans med denna öppna axeltröja gör en fantastisk kombination.

Helt svart

öppen axeltröja helt svart allt
källa
All-black-allt-kläder är bäst att mixa och matcha. Du behöver inte oroa dig för att kombinera färger. Allt du kan oroa dig är att lägga till rätt tillbehör. Som du kan se är den här kläderna trasiga här med vinröda klackar och en vit väska. De ser bra ut och mycket eleganta. Culottorna ser väldigt bekväma och smickrande ut.

Avslappnad och elegant

öppen axeltröja vit casual
källa
Som sagt är den öppna axeltröjan en häftklammer för coola tjejer. Anine Bing är definitivt en av dem. Hon kombinerar den vita tröjan med enkla och eleganta jeans och vita sneakers. Detta är en perfekt kombination för en kort promenad, en marknad eller lite shopping. Jag älskar avslappnade och eleganta kläder som du alltid kan ha på dig.

Tröjor är perfekta för både vinter och tidig vår och höst. Jag tycker att du borde investera bra pengar i tröjor, för realistiskt kommer du att ha dem i kallt väder för det mesta.
Som du kunde se är den öppna axeltröjan ett fantastiskt klädesplagg som du kan utforma med många olika häftklamrar och för många olika tillfällen.
Var noga med att läsa alla andra outfitidéer som vi har förberett åt dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*