Omvandlingsbara barnmöbler

Omvandlingsbara barnmöbler

Famille Garage är namnet designern Alexander Seifert gav till sin modulära möbeluppsättning för Richard Lampert. Den riktigt intressanta idén bakom denna möbelkollektion är att varje möbel är modulär och kan anpassas och ändras för att passa barnens behov när de växer upp. Kollektionen innehåller förvarings-, hyll-, sov- och sittplatser som kan anpassas utan ändringar.

Den ursprungliga och fantasifulla designen av dessa möbler är inspirerad av lådorna och facken i en verkstad eller garage och är precis vad som gör denna otroliga samling så speciell. Precis som i en riktig verkstad är delarna mångsidiga och kan omvandlas efter behov. Överdelen på skötbordet blir ett hantverksbord för barn, medan den nedre delen av förvaringsenheterna snabbt kan omvandlas till benen på en bänk. Själva lagringsenheten blir en hylla. För att göra blöjbyten roligare erbjuder Richard Lampert en vacker skötmatta i tvåfärgat vitt syntetiskt läder och blått tyg med sömmar och dekorativa knappar.

När ditt barn växer och det inte längre är nödvändigt att byta blöjor kan byrån förvandlas och användas som förvaringsenhet för leksaker och andra föremål. För detta kan du beställa stora, färgglada och livsmedelssäkra förvaringslådor av polypropen, som finns i gult, rött, grönt, blått eller transparent.

Famille Garage: Transformable Children Furniture Collection - DigsDi
PLAY + möbler för barn - omvandlingsbara sittplatser.  Reggio.
Enkla barnmöbler som kan omvandlas när dina barn växer - GRO.
Enkla barnmöbler som kan omvandlas när dina barn växer - GRO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*