Ombyggd George Lucker Home

Ombyggd George Lucker Home

När ett försummat George Lucker-hus i 1961 var i behov av reparation gick SHED Architecture & Design in för att omforma bostaden för en familj mellan generationerna. Beläget på en kulle i Seattle med utsikt över Lake Washington, är mitten av århundradet perfekt för familjer som längtar efter den naturliga omgivningen, en öppen planlösning och en ny master svit.

Företaget behöll hemmets ursprungliga fotavtryck och fokuserade på att konfigurera om interiören för att skapa sammankopplade utrymmen som drar nytta av naturligt ljus. Köket har flyttats till ena änden för att skapa ett stort öppet utrymme för vardagsrum, matsal och kök. Rummen flyter smidigt ihop och på ett mycket harmoniskt sätt är matsalen väldigt liten och inte alltför starkt definierad – det finns bara ett bord och stolar mittemot däckets ingång. En vinterträdgård har tagits bort och ersatts med ett däck med utsikt över sjön och bergen.

Ingången har öppnats för att ge utsikt över akterdäcket från ytterdörren, samtidigt som det ger mindre förvaringsutrymme och öppna hyllor. En glasruta installerades i entréområdet för att föra dagsljus in i husets nedre nivå och landningen.

De ursprungliga takbjälkarna har restaurerats för att skapa dramatiskt högt i tak och en varm färgpalett. Vertikalkorn, plastlaminat och golv av röd ek har införlivats för att smälta in harmoniskt med den ursprungliga Lucker-designen. En befintlig takfönster finns kvar i huvudbadrummet för att fylla rummet med dagsljus. Få fler bilder av denna härliga renovering nedan!

Ett ombyggt George Lucker-hem 1961 i Seatt
Ett ombyggt George Lucker-hem 1961 i Seattle - Design Milk |  Röd.
Ett ombyggt George Lucker-hem 1961 i Seattle - Design Milk.
Ett ombyggt George Lucker-hem 1961 i Seattle |  Designmjölk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*