Olive Green Jacket Outfit Idéer

Olive Green Jacket Outfit Idéer

När jag tänker på enkla och eklektiska färger och nyanser är det första som definitivt kommer att tänka på svart. Det passar perfekt med andra kläder. Det finns dock några färger som inte är så populära men som är bra att arbeta med. En av dem är olivgrön. Idag kommer denna nyans att vara den främsta anledningen till att vi kommer att prata om den olivgröna jackan.

Det här inlägget handlar inte om en jacka, det handlar om skuggan. Vi får se hur denna olivgröna smälter samman med andra färger och kläder.
Olivgrön är också känd som den militära gröna färgen som gjorde sin väg till mode för länge sedan. Det skapades ursprungligen för soldater och armén för att hjälpa dem att kamouflera sig i åkrarna och skogarna.

Asymmetrisk olivgrön jacka

olivgrön jacka asymmetrisk
källa
Asymmetrier är en av de mest observerade trenderna på gatorna. Hoppas att du läser inlägget på asymmetriska kjolar. Om inte, klicka här för att se hur man utformar dem.
Jackan har en lång svans, men den främre delen är kort. Dess färg gör att du kan välja resten av ditt plagg så att du enkelt kan bära randiga knappar och byxor.

Överdimensionerad olivgrön jacka

olivgrön jacka överdimensionerad
källa
I år är överdimensionerade jackor ett måste. Olivgrön är en fantastisk färg för vår eller höst. Den här tjejen valde blå knappar (även överdimensionerade) och smala jeans.
Den beige axelväskan ser väldigt elegant ut. Utseendet är perfekt för vardagen eller för söndagskaffe på en barterrass.

Tryckt minikjol och olivgrön jacka

olivgrön kjol med jackmönster
källa
Statement kjol är något som varje tjej behöver i sin garderob. Den kan skrivas ut eller i en ljus färg. Det är dock viktigt att utforma det ordentligt.
Koppla ihop den med en bomberjacka och en senapstopp. Olivia Palermo bestämde sig för att utforma den med neutrala, jordnära toner. För att slutföra detta utseende, lägg till beige höga klackar.

Vita stövlar och en olivparka

olivgrön jacka vita stövlar
källa
Om du följer trender har du förmodligen lagt märke till vita stövlar på varje It Girl på gatan. Det är rätt. Du är en av dessa comebacktrender från 90-talet.
Du kan forma din jeansjacka under den långa, stora parkan. Det kommer att se intressant och väldigt elegant ut. Du kan lägga till smycken och retro solglasögon.

Elegant klänning och olivgrön bomberjacka

olivgrön jacka klänning bomber
källa
Blandningsstilar kan vara enkla om du är säker. Var inte rädd och gör det. Denna olivgröna jacka är ihop med en elegant tryckt klänning och supercoola klackar.
Giovanna Battaglia är någon som inte är rädd för att kombinera olika stilar eller material. Följ hennes steg och var unik som hon.

Tillbaka till grunderna

olivgrön jacka läder grunderna
källa
Denna outfit är perfekt för de dagar då du inte vill spendera mer än 10 minuter framför spegeln. Vanliga och enkla häftklamrar är några av mina favoriter och jag köper dem alltid mer än några trendiga.
Välj den gröna mockajackan, den vita t-skjortan och svarta jeans för det ultimata avslappnade utseendet att bära varje dag.

Olivgrön skinnjacka (förkortad)

olivgrön jacka avskurna
källa
Kortklippta skinnjackor ser kantiga ut och väldigt coola. De lyfter fram dina kurvor och kroppsform.
Om du gillar dessa typer av jackor, kolla in dessa outfitkombinationer. Det är enkelt och grundläggande. Den här tjejen bestämde sig för den olivgröna skinnjackan och parade ihop den med svarta jeans. Du kan lägga till en turtleneck för ett elegant och avslappnat utseende. Glöm inte den vita påsen. Det är ett uttalande i det här utseendet.

Mörk olivgrön färg

olivgrön jacka casual
källa
Alla svarta kläder är väldigt inspirerande även om de bara består av en neutral färg – svart.
Men när du lägger till en uttalande detalj som den här jackan är kombinationerna fantastiska och mycket märkbara.
Dessa kläder är den perfekta inspirationen för arbetskläder, samtidigt som du kopplar ihop den här jackan med några snygga häftklamrar som du letar efter för formella tillfällen.

Silkesskjorta och olivgrön jacka

olivgrön jacka skjorta
källa
Undershirts är en av mina favoritbitar. De är smickrande, gjorda av siden och mycket mångsidiga. När du parar ihop dem med jeans får du fantastiska vardagskombinationer. Olivgrön jacka är perfekt för höstväder. Du kan fortfarande ha kamisoler även om det är luftigt.
När det gäller skor kan du välja mellan lägenheter, fotkängor eller klackar.

Broderad olivgrön jacka

olivgrön jacka broderad
källa
Broderi är ett trevligt sätt att dekorera dina kläder. Oavsett om det är etniskt eller blommigt, broderdetaljerna är väldigt intressanta och iögonfallande.
Denna olivgröna parka skulle se ganska vanlig och enkel ut utan dessa detaljer. Men med dessa kombinationer av blommiga och geometriska broderier kommer den här jackan att förvandla din outfit till en fantastisk outfit.

Skräddarsydd olivgrön jacka

olivgrön jacka romantisk
källa
Du kan bära en romantisk blus i kombination med den skräddarsydda skinnjackan varje dag. Denna look bör inte bara reserveras för speciella tillfällen. Den här jackan är väldigt enkel men snygg och elegant. Du kan kombinera den med en turtleneck eller tröja om du vill.
Du kan välja mellan fotkängor och överknee stövlar.

Stickad klänning och lång olivgrön jacka

olivgrön jacka lång stickad klänning
källa
En lång jacka går med den svarta stickade klänningen och de knähöga Dr. Martens stövlarna täckta. De ger denna avslappnade outfitkombination en spännande atmosfär.
Om du gillar lager, lägg till ytterligare ett. Vit knapp-ned är en elegant detalj medan den också håller dig varm.

Patch olivgrön parka

lappad olivgrön jacka
källa
Patcher och broderdetaljer är mycket populära just nu. Du kan se dem på jeans, bomber och parkjackor. Flickor kombinerar tryck och sätter på lappar eller märken.
Den här tjejen kombinerade en grön väska och en matchande lång parka. Den orange tröjan passar dock förvånansvärt bra med den olivgröna färgen. Var inte rädd att blanda och matcha.

Färgglad klänning

olivgrön jacka färgglad klänning
källa
Den vackra randiga klänningen har en rak skärning, vilket är mycket smickrande. Du borde definitivt kombinera det med knästövlar och en kort bomberjacka.
Hitta balansen mellan maskulin olivgrön färg och feminin klänning och stövlar.

Shearling jacka

olivgrön jacka lammskinn
källa
Dessa varma och mjuka jackor är perfekta för vintern. De kan få dig att känna dig mysig och väldigt snygg samtidigt.
Använd den med snygga eller avslappnade häftklamrar. Det är väldigt mångsidigt så att du kan välja beroende på tillfälle.

Hoppas att du gillade dessa outfitidéer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*