Olive Bomber Jacket Outfit Idéer

Olive Bomber Jacket Outfit Idéer

För dig som gillar att se snygg, avslappnad och luftig är det ett mycket trevligt alternativ att ha den olivgröna bomberjackan. Detta gäller särskilt om du letar efter något platt och coolt att bära på helger och avslappnade fredagar. Det viktigaste är att det är väldigt enkelt att utforma. Bär bara den med en vit topp och smala jeans kan få dig att se väldigt vacker ut. Du kan till och med lägga till ett par stövlar för att ge mer klass till kläderna. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för olivbomberjacka för dig. Låt oss komma in direkt.

Olivgrön bomberjacka med vit chiffonglinne och svarta jeans


källa

För att starta den här listan med avslappnade outfitidéer, här är en outfit som ser enkel ut och är väldigt lätt att ta av. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en vit chiffonglinne med en avslappnad passform och en olivgrön bomberjacka. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans. För skorna, bära ett par svarta mocka strappy balett lägenheter för en snygg finish.

Olivgrön bomberjacka med vit V-ringad blus och svarta jeans

olivgrön bomberjacka med vit blus med V-ringning och svarta jeans
källa

Här är en annan mycket kausal outfit. Det gör dig tillräckligt smart för att göra den till en bra avslappnad fredagsdräkt. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en vit kortärmad V-ringad blus och en olivgrön bomberjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Bär ett par vita sneakers för skorna för att packa upp klädseln i stil.

Vit crop top med matchande smala jeans och grön bomberjacka

vit crop top med matchande smala jeans och grön bomberjacka
källa

Detta är en ganska sportig och lågmäld sexig outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Till toppen kan du bära en vit passande crop-t-shirt. Kombinera den med vita skinny jeans och ett par svarta och vita sneakers. Slutligen lägg till en svart basebollkeps för att se mer ungdomlig och snygg ut.

Olive Quilted Bomberjacka med smala jeans med svarta manschetter

olivkviltad bomberjacka med slim fit-jeans med svarta manschetter
källa

Detta är en annan mycket snygg business casual outfit som vänder sig till den avslappnade sidan. Till toppen kan du bära en svart blus med knappar och en olivgrön bomberjacka. Kombinera den med svarta slim fit-jeans med manschetter och vita träningsskor. Lägg till en svart koppling i mixen för att se smartare och mer professionell ut.

Olivgrön jacka med vit tröja och rippade blå jeans

Olivgrön jacka med vit tröja och rippade blå jeans
källa

Det här är inte precis en bomberjacka utan en olivgrön mockjacka som har nästan samma snitt som en typisk bomberjacka. Du kan para ihop den med en vit tröja med rund hals och blå, kraftigt rippade, smala jeans. Använd ett par vita sneakers för skorna för att hålla sakerna snygga och minimala.

Svart kort t-shirt med olivgrön bomberjacka och sönderrivna pojkvänjeans

svart kort t-shirt med olivgrön bomberjacka och sönderrivna pojkvänjeans
källa

Här är en mycket attraktiv och ungdomlig pojkvänstil som enkelt kan hjälpa dig att få mycket uppmärksamhet. Till toppen kan du bära en svart beskuren t-shirt med en olivgrön bomberjacka. Team dem med blå, kraftigt rippade pojkvän jeans. Använd vita sneakers och en vit och blå rutig basebollkeps för att se ännu mer ungdomlig ut.

Vit tvådelad, figurkramande midiklänning med en olivfärgad jacka

vit tvådelad, figurkramande midiklänning med olivfärgad jacka
källa

Låt oss nu titta på en lågmäld sexig outfit som subtilt kan göra att du sticker ut från mängden. För att forma detta utseende, bär en vit bodycon tvådelad midiklänning som består av en lite beskuren t-shirt och en hög midja vit kjol. Koppla ihop dem med en bomullsjacka i oliv och vita sneakers för en uppfriskande finish.

V-ringad t-shirt med svarta supermager jeans och läderstövlar

T-shirt med V-ringning, svarta supermagera jeans och läderstövlar
källa

En grön jacka ser riktigt bra ut med svarta jeans och har presenterats i många av kläderna som nämns ovan. Låt oss nu titta på en annan mycket minimal och cool idé. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en olivgrön bomberjacka med en vit V-ringad blus. Använd svarta supermagera jeans och svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Vit pojkvänst-t-shirt, bomberjacka och ankeljeans

vit pojkvänst-shirt med halsringning, bomberjacka och ankeljeans
källa

Låt oss nu titta på en mycket avslappnad outfit som är särskilt lämplig för avslappnade mötesplatser. Till toppen kan du bära en överdimensionerad t-shirt med scoop-hals och en olivgrön bomberjacka. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta sandaler för att se vardagligt ut och lägg till en luftig karaktär i kläderna.

Djup chiffongblus med V-ringning med olivgrön jacka och rippade jeans

djup chiffongblus med V-ringning, olivgrön jacka och rippade jeans
källa

Det här är en outfit som ser både pojkaktig och reserverad sexig ut, och det är kul att ha på sig en sådan outfit då och då. Bär en djup chiffongblus med V-ringning och en grön bomberjacka för att mildra sexualiteten lite. Bär dem med marina skinny jeans och vita träningsskor för att komplettera utseendet.

Broderad olivgrön bomberjacka med vit crop top och svart hög kjol

broderad olivgrön bomberjacka med vit crop top och svart skyskrapa
källa

Här är en annan sexig outfit med låg nyckel. Den här gången måste du faktiskt visa lite mer hud på midjan. För detaljer, använd en vit kort t-shirt med en olivbroderad bomberjacka. Kombinera dem med en svart denim-minitröja med hög midja och dragkedja. Bär vita sandaler för att ge en damliknande och uppfriskande touch till utseendet.

Grön bomberjacka med blå ribbade skinny jeans

grön bomberjacka med blå rippade skinny jeans
källa

Detta är en unisexdräkt som får dig att se avslappnad och elegant ut. Bär bara en oliv bomberjacka med en vit V-ringad blus och blå skinny jeans. Använd svarta mockaskor för att komplettera utseendet.

Longline olivjacka med grå tunikatopp och jeans med muddar

Olivfärgad långlinnejacka med grå tunikatopp och jeans med muddar
källa

För att se avslappnad och luftig ut kan du bära en grå tunika-t-shirt med en olivgrön bomberjacka i toppen. Bär ett par marinblå muddade jeans och bruna lädersandaler för att göra ditt utseende komplett

Hoppas att du gillar idéerna för olivbomberjacka som jag delade med dig ovan. Prova dessa idéer och se om dessa avslappnade och luftiga känslor passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*