Ofuro badkar

Ofuro badkar

Japanska ofuro-badkar skapades som korta, branta träbadkar. De skiljer sig från konventionella västra badkar genom att de har en djupare konstruktion, vanligtvis i området 0,6 m. Sidorna är i allmänhet fyrkantiga snarare än sluttande, och traditionellt har ett sådant badkar ingen dränering. Denna japanska klassiker får en modern twist med Aquaticas hisnande vackra True Ofuro japanska sittande badkar.

True Ofuro är handgjord av amerikansk valnöt och förnyar kropp och själ, liksom Japans vördade badkultur. Badkaret är utformat med tanke på komfort: ett integrerat säte skapar en ergonomisk position för badare och låter hela kroppen nedsänkas – inga kalla fläckar, ingen rastlös böjning när du försöker stanna under vattnet och kanske bäst av allt inget obekvämt vila med huvudet uppåt Badkaret har ett ergonomiskt nackstöd istället.

Det finns också olika skogar: Förutom valnöt kan du välja mellan lönn, aska, padouk, ek eller sapele. Aquatica erbjuder också versioner av företagets patenterade AquateX-material. Detta är en hållbar finish med ett modernt utseende som är fantastiskt i sig. Och kanske ännu bättre, det är billigare än träversionen. Färgerna som finns i AquateX inkluderar flera varianter av svart, grå, brun, blå, grön, röd och gul.

ᐈ Lyx 【Aquatica True Ofuro Fristående sten Japansk blötläggning.
Hinoki Ofuro Tub - Din badaffär |  Japanska badkar, Tiny.
Ofuro: japanska bad |  www.japan-experience.c
Hinoki wood bathtub for Ofuro ritual bath - Bild från Hiiragiya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*