Off Shoulder Bell Sleeve Top Outfits

Off Shoulder Bell Sleeve Top Outfits

När man beslutar om ett föremål för att bygga en feminin casual outfit runt, är den klockarmade axelbandslösa toppen definitivt ett av mina fem bästa val, om inte min första. För dig som har vacker hud är det mycket troligt att du skulle ha vackra axlar och krageben. Att bära en av axelns topp är ett lågmäldt sätt att se sexig och fantastisk ut. För att få en bra start har jag sammanställt en lista med några av de bästa idéerna för klockhylsa i axelkläder. Låt oss dyka in.

Svart axelbandslös topp med klockärmar och smala jeans


källa

Off shoulder-toppen med klockärmar är den mest populära i vitt och svart. Här är en svart som ser snygg och tidlös ut. För att bygga en snygg och avslappnad outfit runt den svarta toppen kan du helt enkelt bära blå skinny jeans och svarta bandiga sandaler. Toppen ser redan så attraktiv ut att allt du behöver göra är att sätta den i en enkel outfit för att se underbar ut.

Svart och vit vertikal randig axelblus

svartvita vertikala randiga axelblusar
källa

För att uppnå ett uppfriskande utseende skulle de vita jeansen sannolikt göra det. Kombinera de vita skinny jeansen med en av axeln, svartvita, vertikalt randig klockhylsblus. Ett par grå sandaler och en ljusrosa läderhandväska är en mer feminin touch för att polera upp den.

Vit off shoulder-skjorta med klockärmar

vit från axeln klocka ärm skjorta
källa

Denna vita off shoulder-skjorta med klockärmar har en mycket kreativ och unik design. Halsen är som en vidgad krage i en vit skjorta med knappar. Du kan bära den snygga skjortan med kraftigt rippade skinny jeans. Koppla ihop bitarna med ljusrosa klackar och en rosa läderhandväska för att komplettera detta snygga och eleganta utseende.

Vit off-the-shoulder blus med rodnande rosa spets kjol

vit av axelblus rodnad rosa spets kjol
källa

För ett glamoröst utseende som är perfekt för dejting, var noga med att överväga detta rosa och vita utseende. På toppen bär du en vit axelbandslös blus med klockärmar. Koppla ihop den med en rodnande rosa midjekjol med hög midja och spetsdetaljer. Avsluta med vita klackar och en rosa handväska för den extra feminina känslan.

Svart topp med svarta, rippade skinny jeans

svart topp mörkblå skinny jeans
källa

Tack vare den feminina svarta toppen på axeln ser denna helt svarta outfit inte mörk ut alls. Istället ser det reserverat sexigt och djupt ut. För att uppnå detta utseende, kombinera den svarta klockhylsan med mörksvarta skinny jeans och en svart läderhandväska. Du kanske vill ha vitt istället för svarta klackar för att lägga till lite färg.

Color Block Bell Sleeve-blus med jeans

Color Block Bell Sleeve Blouse Jeans
källa

Det här är en klänningärmad axelbandslös blus som har några riktigt breda ränder som jag skulle kalla färgblock istället. Du kan para ihop den svarta och vita toppen med smala jeans med muddar och svarta klackar med spetsiga tår för att komplettera outfit på ett enkelt och snyggt sätt.

Randig axelblus med klockärmar

randig klockhalsblus
källa

Denna luftiga och eleganta outfit är bara min favorit på listan. Outfiten består av en vacker vit och grå randig blus med klockärmar, blå skinny jeans och bruna läderstövlar. Använd den med en brun läderkoppling för att göra din outfit ännu mer elegant.

Grå off shoulder bell ärm topp

grå av axelklockhylsan upp
källa

Fram till denna punkt har topparna jag nämnde mycket subtila och naturligt utformade klockhylsor. Låt oss nu titta på en galnare design. Detta är en grå från axeltoppen med en överdriven klockhylsdesign. Du kan para ihop den med en broderad minikjol i denim och nakna sandaler för att se ungdomlig och vacker ut.

Svart spets topp med rippade pojkvän jeans

svarta spetsar rippade pojkvän jeans
källa

Detta är en mycket intressant outfit som har några snygga och några feminina bitar ihop. Den består av en axelbandslös svart topp med spetsdetaljer och en kraftigt rippad pojkvänjeans. Kombinationen av dessa kontrasterande bitar ser riktigt bra ut. För att bättre limma bitarna ihop, lägg till svarta klackar på dem.

Blushrosa off shoulder-blus med flared jeans

blush rosa axelbandslös blus flared jeans
källa

Här är en intressant idé att utforma den här från den rosa klockhylsblusen på axeln. Om du tänker på det ser den klockärmade blusen ut som en skjortversion av utsvängda byxor, så det är vettigt att para ihop den med utsvängda byxor. I det här fallet kombineras toppen med utsvängda jeans och resultatet är en feminin och elegant outfit. Du kan bara bära vita klackar för att slutföra denna fantastiska outfit.

Red Off The Shoulder Top med jeansshorts

röd off shoulder jeansshorts
källa

Färgkombinationen av rött och blått är ett knep du kan använda för att fånga uppmärksamheten hos varje topp. Som ett exempel på en sådan outfit kan du para ihop en röd klänninghylsa utan axel med blå jeansshorts. För skorna kan du bära vita sneakers för ett mer avslappnat utseende eller vita klackar för en elegant look.

Blommatopp med klockärmar och vita smala jeans

blommiga klockärmar över vita smala jeans
källa

Fram till denna punkt har vi sett en hel del färg toppar. Låt oss nu titta på en blommig topp och se hur den ser ut som en del av en avslappnad street outfit. Här är en blå och vit topp med blommiga klockärmar som ser sexiga och uppfriskande ut. Du kan bara para ihop den med vita skinny jeans och nakenplatta sandaler för att se enkel men vacker ut.

Svart topp med broderad denim kjol

svart broderad denim kjol
källa

Mycket sällan ser du människor som bär en axelbandslös topp. Det är lätt att ta av sig den klädda klädseln eftersom du på något sätt kan dölja magen. Men om du har en smal midja kan du definitivt stoppa den svarta toppen i den mörkblå broderade denimkjolen. Koppla ihop dem med svarta ballerinor för att se smala och smala ut.

Marinblå blommig blus med grå skinny jeans

Mörkblå skinny jeans med blommig blus
källa

Detta är en mycket mysig marinblå och grå look. För att uppnå det här utseendet kan du bära en mörkblå blus med klockhylsor utan axlar och grå skinny jeans. För skorna, ha en bar öppen ankelrem för en feminin touch.

Rosa veckad axeltopp med svart minikjol

rosa veckad axeltopp svart minikjol
källa

För ett unikt damliknande utseende kan du bära den här rosa axelöverdel i mapp som kommer med en svart rosett. Koppla ihop den med en svart minikjol och svarta balettlägenheter för att se underbara ut.

Här är axelbandslös topp med klockhylsa som jag vill dela med dig. Dölj inte dina vackra axlar och krageben. Prova dessa kläder och utöka ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*