Nyckfull Storybook House

Inom arkitektur är det vanligtvis mycket svårare att lyckas liten och kompakt än den är stor och expansiv, och det är särskilt häftigt när arkitekter och designers lyckas få det rätt. Denna tillägg till en viktoriansk uteplats är ett bra exempel på hur detta kan göras.

Den två våningar långa förlängningen designades av lokala folkarkitekter och består av en öppen planlösning, arbetsrum och sovrum som, trots deras lilla fotavtryck, är luftiga och ljusa, resultatet av massor av naturligt ljus, en mängd olika kuraterade vyer och en smart design. Huset heter Storybook och har en bohemisk stil av huset från 1920-talets Amerika, samt samtida japanska interiörer.

Husets design är rationell och praktisk: tänk på dold förvaring under den inbyggda soffan och ett skrivbord som också fungerar som en balustrad på mellanvåningen. Dessa idéer gjorde det möjligt för konstruktörer att införliva alla bekvämligheter i modernt boende samtidigt som de förstärker känslan av utrymme som uppnås genom att använda öppen planlösning för multifunktion och tillhandahålla flera anslutningar mellan inomhus och utomhus.

En elegant designad bakgård med matterrass, en smart placerad innergård och en terrass på övervåningen erbjuder en generös utsikt samt gott om dagsljus och en central takfönster som täcker både vardagsrummet på bottenvåningen och befälhavaren sovrum med arbetsplats ovan. Överflödet av fönsteröppningar minskar inte bara behovet av konstgjord belysning utan underlättar också passiv ventilation. Hållbara funktioner inkluderar solpaneler och mikroinverterare, skörd av regnvatten, solskydd och minskad värmeexponering tack vare ljusreflektionsmönstret av vita och grädde terrakottakakel.

Storybook-hem kan ha ingångar som är nyckfulla och.
nyckfullt hus |  Fairytale house, vackra byggnader, Pretty hou
Nyckfulla berättelsebokhem har rötter i Hollywood - Pasadena Star Ne
Se Ivan Spaller och Priscilla Glovers nyckfulla berättelsebokhem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*