Nyaste köksbacksplashtrenderna

Nyaste köksbacksplashtrenderna

Det finns inget kök utan backsplash, och det kan vara en matchande del av inredningen eller ett kontrasterande för att göra ett uttalande. En backsplash ska alltid vara funktionell och praktisk av vissa skäl, och det ska naturligtvis se bra ut. Vi har förberett de hetaste trenderna i backsplash för de av er som inte har gjort ett val eller bara vill ha en kantig makeover. Låt oss titta på dem alla!

Svarta bakstycken

Svart är en tidlös färg som aldrig går ur stil och smälter in i alla färgkombinationer. Oavsett om du använder en kontrast eller ett matchande utseende i ett monokromt rum är en svart backsplash en bra idé. Välj brickor i olika former och markera dem med vit injekteringsbruk eller välj svart injekteringsbruk för en stämningsfull känsla i ditt kök. Svarta tavlor är också välkomna! Detta är ett coolt, funktionellt och budgetvänligt sätt att rocka en trendig svart backsplash. Dessutom är det inte mindre praktiskt än en kakel.

Marmor backplays

Marmor är ett tidlöst och sofistikerat material som omedelbart kommer att lägga chic till ditt utrymme. Du kan välja en snygg marmorbackplatta för ett sofistikerat utseende eller för plattor – tunnelbana, sexkant, lång och smal eller någon annan – som passar alla köksstilar. Marmor passar bra med metalliska accenter, särskilt mässing och koppar. De ger en glamorös känsla.

Stora kakel

För stora dekorationer och möbler är en av de hetaste trenderna just nu, och detsamma gäller för kakel. Stora och överdimensionerade plattor kommer definitivt att göra att din backsplash sticker ut, även om färgen är väldigt neutral och om den är fet, kommer en sådan backsplash att bli en showpropp. Välj brickorna med kontrasterande färger och njut av den skapade effekten!

Silver backsplashes

Metalliska nyanser är mycket populära för dekorationer och när vi använder backsplays handlar det bara om silver. Silverplattor i alla former är välkomna – en sådan nyans kan kombineras med nästan vad som helst, från neutrala till mörka nyanser. Välj iögonfallande geometriska former och utseende som kommer att glädja köket.

Chevron backsplashes

Chevron är ett klassiskt mönster som alltid kommer till punkten och du kan lägga till det var du vill och det är naturligtvis en cool idé att lägga till det i köksbacksplashet. Välj valfri färg och förstärka plattorna ännu mer med kontrasterande injekteringsbruk. Njut av!

Kök Backsplash Idéer |  De bästa kökstrenderna 2019 |  Deecor A
Backsplash, Kakel, Skåp: De 15 bästa kökstrenderna för 20
5 senaste köksbacksplashtrenderna att gå efter - DigsDi
83 Spännande köksbacksplashtrender för att inspirera dig |  Hem .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*