Nya tips för heminredning

Nya tips för heminredning

Att flytta in i ditt nya hem är svårt och det finns många saker och idéer som du kan undra över. Dagens runda är här för att hjälpa dig göra det första och snabbt dekorera ditt hem med ett minimum av inredning. Här är några listor över måste för varje rum

När du flyttar in i ett nytt hem väljer du två områden som du vill prioritera. Du får det mesta av din investering. Dessa är vanligtvis ett vardagsrum och sovrum, men du kan välja vad som är viktigt för dig. Fokusera på kvalitet snarare än kvantitet, även om du inte har tillräckligt med pengar finns det några saker du kan köpa senare. Här är några listor över måste för varje rum som kan hjälpa dig.

Allmän inköpslista

Först och främst behöver varje rum i ditt hem fönsterbehandlingar. Fönsterbehandlingar gör att ditt rum ser mer färdigt ut och erbjuder integritet. Är du inte säker på vilken typ du ska köpa? Kolla in vår gardinguide!

För det andra bör varje rum ha minst två belysningsarmaturer. Dessa kan vara taklampor, taklampor, vägglampor, bordslampor, golvlampor och till och med inbyggd LED-belysning. Välj en av dem som du gillar och köp alla belysningsarmaturer för ditt hem samtidigt för att skapa ett flöde.

Inkommande inköpslista

Varje entré behöver en smal konsol, ett skåp eller en bänk, sedan en spegel och några väggkrokar. Din bänk eller konsol är en universell allround för alla saker du har. Välj ett med förvaringsutrymme eller åtminstone höga ben för att lägga i några korgar för skor. Med en spegel kan du kontrollera dig själv när du kommer och går och visuellt utvidgar ett litet rum. Väggkrokar är perfekta för att organisera dina jackor, väskor, ryggsäckar och halsdukar.

Vardagsrumshandelista

För ett vardagsrum behöver du en soffa, soffbord eller ottoman, väggkonst och TV-skåp / bokhylla. En soffa är stjärnan i varje vardagsrum. Välj den största som passar dig i rummet. Om din budget är begränsad, välj en vintage soffa som vanligtvis är välgjord och endast kräver ett skyddande lock för att fräscha upp. Ett soffbord eller ottoman är perfekt för att servera drycker eller för att placera böcker och tidskrifter. Det borde vara bredvid din soffa. Vanliga väggar är en vanlig sak för ett vardagsrum, och att fylla en eller flera av dem med konstverk är en bra idé – det kommer att göra utrymmet mer intressant. Det finns många alternativ, från dina egna foton till gobelänger. Ett TV-skåp är ett måste för rum med TV. Om det inte finns en TV, väljer du bokhyllor eller lämnar utrymmet ofyllt eftersom negativt utrymme alltid är en bra idé.

Inköpslista för kök / matplats

För ett kök eller matplats är ett antal skåp och ett bord och stolar ett måste. Skåp och kanske en köksö är minimala matlagningsmöjligheter, om du lagar mat lägg till ett handfat för att tvätta upp. Om du har en stor köksö, ta en del av den till en matplats, lägg bara till stolar. Om inte, unna dig något på bordet och leta efter begagnade stolar om du inte har råd med båda. Bordet är ett mittpunkt här. Ett större bord kan fungera som mat- och frukostbord, plats för beredning och förvaring av mat och som ett minikontorsutrymme.

Sovrums inköpslista

För ett sovrum behöver du en säng, ett nattduksbord eller två och en garderob eller föremål för att förvara dina kläder som du vill. Investera i den bästa och mest bekväma madrassen du har råd med. Det erbjuder bekväm sömn. Välj sedan ett par sängbord som matchar din rumsstil och ditt utrymme. Gör inte besväret med att föra samman bitarna. Ojämna nattduksbord är en het trend. Om du inte har en separat garderob, placera en garderob i ditt sovrum eller om det inte finns tillräckligt med utrymme, välj en provisorisk garderob med några lådor eller soptunnor för mindre föremål. Vägghyllor och krokar är också välkomna. Sådana hyllor och provisoriska skåp är perfekta för ett litet sovrum och skapar en luftig känsla.

Tips för heminredning |  HowStuffWor
6 nya tips för heminredning |  Lombardo Hom
Tips för heminredning |  HowStuffWor
Tips för heminredning |  HowStuffWor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*