Nya stolar och rymddelare

Nya stolar och rymddelare

Modern design handlar inte bara om att leta efter nya former och mönster, det handlar också om att skapa innovativa material. Philipp Hainkes Organico presenterade en samling stolar och rumsdelare som kombinerar natur och teknik med ett material som bidrar till ett nytt och hållbart sätt att tänka på materialitet och produktlivscykler.

Med hjälp av ett lim tillverkat av kalciumhydroxid och kasein pressade designern hampfibrer och hällde dem i fasta former. Omfattande forskning har funnit den optimala sammansättningen och strukturen för ett smörgåsmaterial med ett hölje av hampfibermatta och en kärna av hampskivor, vilket är stabilt och lätt samtidigt. Utseendet påminner om filt, men är mycket mer funktionellt och nyare. Dessa är miljövänliga och naturliga material som är tåligare än vanlig filt.

Samlingen bevarar den arkaiska karaktären hos resurserna med en tydlig design som inte förlorar sin sensualitet, färgerna är mer naturliga och dämpade, inget för djärvt. Sådana möbler och dekorationer passar in i ett modernt rum och är avsedda att användas i kluster. Låt dig inspireras!

17 bästa rumsdelare, enligt designare 2020 |  Den.
Rumdelare - Herman Mill
nya stolar |  Hem, interiör, dekorativ rumsdelning
Stor ny rymddelare, mötesområde, multimedia, hyllor med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*