Nya Ora Ito vita köksapparater från Gorenje

Ora-Ito svart köksredskapssamling av Gorenje lanserades för två år sedan. Detta var en utgångspunkt för Gorenje, som de hävdar: ”En av de ledande tillverkarna av hushållsapparater i Europa”. Även om deras produkter inte är så innovativa som de påstår sig vara, är de definitivt snygga och att ha all utrustning du behöver på en gång gör dem riktigt intressanta. Samarbetet med den unga franska designern Ora-Ïto var Gorenjes stora steg.

Efter två år har de omformat den stora samlingen. Den nya Ora-Ito-kollektionen finns nu i vit färg. Om svarta köksapparater anses vara moderna i dessa dagar, är vita apparater till och med över det. De blev bara en ny trend. Ora-Ïto karakteriserar sin igenkännliga stil som enkelhet; Kombinera enkelhet och komplexitet. Som ett resultat får han en futuristisk och provocerande produkt.

Alla enheter från kollektionen är gjorda av vitt glas med aluminiumhandtag. Alla har en ren, minimalistisk design där allt har ett syfte. Slående designdetaljer kombinerar smart och subtilt kylskåp med frysfack med ugn, spis, köksfläkt och dekorativa paneler. Mjuka och tydliga linjer med en skarp-mjuk form är morgondagens klassiker.

Den nya slogan är:

Uppskatta den unika Gorenje ora-Ïto vita samlingen! Eftersom vitt fångar upp hela världens ljus; eftersom det förenar alla färgglada tankar; för design i samband med vitt har en speciell betydelse!

Nya Ora-Ito vita köksapparater från Gorenje - DigsDi
Nya Ora-Ito vita vitvaror från Gorenje - DigsDi
Gorenje Ora Ita Vit Vitvaror |  Vitt kök.
Nya vitvaror från Ora-Ito från Gorenje |  Vitt kök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*